Kompishäng och roadtrip

Tre dagars arbetsvecka gick väldigt fort och kändes ganska konstigt. Det kändes lite stressigt också, för jag hade ju inte lika många vardagskvällar att hinna göra saker på.
 
Efter jobbet i onsdags kom Sofie och Emelie hem till mig och fikade. Sofie är en gammal jobbarkompis från Akademibokhandeln men Emelie hade jag aldrig träffat innan men hon hängde med Sofie. Riktigt trevligt och tiden flög iväg.
 
På torsdagen efter jobbet hade jag inget planerat. Jag jobbade lite med bildredigering. På kvällen hängde jag på balkongen med bigarråer och läste boken "Jag lät dig gå" (en av sju böcker jag boktipsade om igår). Selma hoppade upp i mitt knä och det var så mysigt. Jag kunde inte sluta läsa, dels för att det var mysigt och dels för att boken var så bra. Så jag läste ut den, vilket resulterade i att jag inte fick så mycket sömn.
 
Efter jobbet på fredagen skickade jag iväg urval av bilder till två kunder. Hade nästan lite ångest, för jag skickade iväg väldigt många bilder till båda kunderna. Men jag hoppas att de kan välja bilder utan några större problem. På kvällen åkte jag hem till Karro. Där satt vi på hennes balkong och drack ett glas rosé och bara pratade. Så mysigt.
 
Igår hämtade Camilla upp mig och vi åkte mot Gryts handelsträdgård och gjorde lite olika stopp till och från handelsträdgården. Mer om det skriver jag senare i veckan som kommer när jag har gått igenom bilderna från den dagen. Riktigt mysigt var det i alla fall att se andra delar av Östergötland.
 
Idag hade jag en sådan där dag där jag har skrivit in i min kalender att jag inte skulle planera in någonting. Det behövs ibland. Jag tog sovmorgon och när jag vaknade vid nio låg jag kvar i sängen och läste en stund. Därefter klev jag upp och tittade på Nyhetsmorgon. Fortsatte läsa i soffan med en katt i knät. Sen har jag suttit lite vid datorn och byggt hemsida och gjort back up på bilder.
 
 
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Amanda:

Låter som om du har haft det så mysigt <3

Svar: Ja, det var verkligen en supermysig helg! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Hanna Karlsson:

Vilka härliga dagar du haft!

Svar: Ja, det har varit riktiga toppendagar :D
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Iza Palm:

Bigaråerer är ju så attans gott också. Verkligen mums i magen <3

Svar: Jajamen, det är verkligen supergott! :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp