Resdag och bilskada

Det har varit en superhärlig midsommarhelg. Jag har kopplat av totalt och varit ledig. Varit på landet med familjen. Vi hade midsommardagsmiddag med släkten enligt tradition, så otroligt mysigt. Läst ut två böcker. Jag har dock fotat lite också.
 
Irja och Selma i skärgården (bilder från min Instagram @fotografannie)
 
Vid halv tolv idag fick jag skjuts till fastlandet av pappa. Irja hade jag med mig, men Selma fick vara kvar på ön och leva high life. På fastlandet tog jag bilen som stått på en svindyr parkering.
 
Det gick jättebra att köra fram tills att jag skulle upp på E4:an, eller det gick i för sig också bra att köra upp på E4:an och egentligen gick det bra sen också. Men när man kör upp på E4:an och ska köra söderut där så hamnar man direkt i vänsterfilen. Bilar i mitten- och högerfilerna kör om varandra lite hur som helst och jag tycker att det är jobbigt att byta fil där. Det är också jobbigt att ligga kvar i vänsterfilen. Jag upplever att jag blir lite prejad och då kör jag in lite i mitträcket, så onödigt och läskigt. Men det gick bra, jag fortsatte att köra. Stannade vid Nyköping och kollade skadorna på bilen. Det var en lång repa längs med nästan hela förarsidan och den lilla blinkerslampan på sidan var trasig. Men det kunde ha varit så mycket värre även om det lär bli en dyr historia eftersom bilen bara är halvförsäkrad.
 
Jag kom hem ordentligt till Linköping strax efter tretiden. Det var verkligen skönt att komma hem. Ska fixa lite med bilder nu i veckan. Ska förmodligen till bilverkstaden också. Men roligast av allt och största anledningen till att jag åkte ner är att jag har en bröllopsfotografering i veckan.
 
Skärgårdsvistelse över midsommarhelgen (bilder från min Instagram @fotografannie)
 
 
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Sara:

Åååh så fruktansvärt trist med bilen! Hände en liknande grej för oss förra året, o vi hade fortfarande halvförsäkring fast vi borde bytt till hel när vi köpte betydligt nyare bil. Blev en dyr historia...men man får tänka att det är tur att ingen person blev skadad. :)

Svar: Ja, det är tråkigt men det gick väldigt bra och jag tappade som tur var inte kontrollen på bilen och kunde fortsätta köra. Hade blivit jobbigare om jag hade svängt till på någon annan bil :) Tur i oturen och några erfarenheter rikare :P
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Tandem:

BeLaMi i Linköping gjorde ett snyggt jobb på min husbil förra året efter närkontakt med annan bil.
Bara en kommentar, ingen rekommendation.

Svar: Jag fick det förslaget och MT som förslag av försäkringsbolaget. Så ska kolla upp det i veckan :)
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Cissi:

Vad läskigt med bilen men skönt att det gick så bra iaf ;)

Svar: Ja, det var läskigt just där och då, men det var ju bara att finna sig i situationen och fortsätta att köra så att det inte skulle bli värre :P
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Ajli Müller:

Jag hatar byta fil från väster till höger på E4... jag känner att jag liksom inte har kontroll över mina medtrafikanter.

Svar: Ja, det är helt okej att köra om när det är relativt lite trafik och då byta från vänster till höger, men inte när det är tre- eller fyrafiligt genom Stockholm, det hatar jag :P Men jag måste ju köra där ibland :P
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Matsdotter:

Vad härligt med midsommar i skärgården. Tråkigt med bilskadan. Det är ju så intensivt att köra på motorvägar när det är mycket trafik.. hua..

Svar: Ja, det är så mysigt att fira midsommar i skärgården. Och jo, det var trist med bilskadan, men det var tur att det inte blev värre. Det tar emot lite när jag ska köra upp till Stockholm igen snart, men det går nog bra och det är nog bra att sätta sig bakom ratten snart igen :)
Fotograf Annie Fredriksson

#6 - - JUNITJEJ:

Så tråkigt med en skada på bilen. Tur att det gick bra ändå.

Svar: Ja, det var supertråkigt, men jag blev väl en erfarenhet rikare ;)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp