Semester och midsommarafton

Igår jobbade jag min sista dag innan semestern. Det blev en kort dag och jag kom från jobbet strax innan elva. Gick och handlade på väg hem från jobbet. När jag kom hem packade jag det sista, slängde i mig lunch. Därefter packade jag in hund, katt och packning i bilen och körde mot Värmdö. Väl framme vid bryggan hämtade pappa upp oss med båten och vi åkte ut mot ön. Brorsan och mamma var redan ute. Mamma höll på att tapetsera verandan, det blev så fint. Vi åt grillat till middag och spelade kort på kvällen.
 
Jag tror ingen har missat att det är midsommar idag. Men vi firar egentligen inte midsommar på midsommarafton. Vi brukar fira midsommar på midsommardagen och ha släktmiddag då, och det ska vi ha även imorgon. Idag åt vi trots det midsommarlunch hos min ingifta faster. Sen har jag mest läst idag. Myst med hunden och katten. Läst massor. Fotat jättelite. Tagit det lugnt och njutit av första semesterdagen.
 
Nu ska jag stänga av datorn och fortsätta läsa. Tar kanske en runda med kameran ikväll, vi får se om lusten faller på.
 
Glad midsommar allihopa!
 
Bild från midsommar förra året.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - JUNITJEJ:

Ha en underbar semester!

En liten fråga. Vilken lärarkalender brukar du använda? Jag brukar använda Majemas, men är sugen på att testa någon ny.

Svar: Tack, det ska jag verkligen ha :D Ha en härlig semester du också! :D
Vi har tidigare fått en kalender från kommunen, men nu i år fick vi en från Burde förlag. Jag gillar den från Burde då jag har en kalender som är väldigt lik privat också :) Sen har jag använt "Lektionsplanering för klasslärare" som har varit jättebra just för lektionsplaneringar :)
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Hoppas du haft en underbar helg! :)

Svar: Ja, helgen har varit superhärlig! Hoppas att du har haft det underbart i Norge :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp