Överlämning, groddar och däckbyte

Jobbet flyter på och jag trivs fortfarande bra. Är så otroligt glad över att jag har så härliga kollegor och att vi samarbetar så bra. Jag har också fått reda på att till hösten så får jag en årskurs ett. Det ska blir jätteroligt, även om det är lite tråkigt att lämna mina treor när de blir mellanstadieelever. Vi är ju två lärare i varje klass på lågstadiet, nu har jag jobbat med Karro i samma klass men till hösten byter vi så vi kommer jobba i parallellklasserna istället, det ska också bli spännande. Jag tror det blir superbra, man utvecklas av förändringar.
 
Efter jobbet i måndags åkte jag till campus. Jag var lat och tog bilen, men jag kan skylla lite på min förkylning som jag dragits med under veckan. På campus hade Linslusens nya styrelse ett styrelsemöte. Jag och Ove skulle lämna över och berätta lite om alla konton och rutiner. Det gick jättebra och det blev inte så sent som jag hade tänkt.
 
På tisdagen skulle jag haft ett möte på stan, men det blev flyttat till nästa vecka. Istället hann jag med lite firmajobb; en bildleverans, skriva en faktura och skicka iväg ett bildurval.
 
Onsdagskvällen blev en lugn hemmakväll och igår när jag hade slutat jobbet igår tog jag bilen och hämtade upp Mari. Vi fikade hos mig och sen körde jag hem henne igen.
 
Idag efter jobbet var det dags för bilen att byta till sommardäck. Jag insåg att jag var tvungen att byta tidigt i år för jag skulle inte hinna det senare. Åker iväg en sväng över påsklovet och efter den 15 april får man ju inte köra med dubbdäck. Jag kom fram till däckverkstaden tjugo minuter för tidigt, men de tog min bil på en gång. De är så trevliga där så jag blir så glad efter att jag har varit där. Sedan åkte jag till Biltema och köpte arbetshandskar, fodral för cd-skivor att ha i bilen samt en mobilladdare jag kan ha i bilen. Åkte också till Maxi, men ångrade det lite för det var så mycket folk och jag skulle bara köpa lite frukost.
 
En annan rolig grej var att jag fick hem lite fröer idag som jag hade beställt, för jag ska testa att odla groddar. Jag tänkte att jag var tvungen att prova odla groddar för jag fick jättefina groddburkar av lillebrorsan i julklapp.Det ska bli spännande att se hur det går. Har bara börjat odla i en burk just nu, men ska testa i bägge burkarna sen
 
Mina fina groddburkar.
 
Nu sitter jag vid datorn igen och redigerar bilder, lyssnar på P3 Dokumentär och äter pizza. Men ska inte sitta här så länge, tänkte förflytta mig till TV-soffan snart och ta en lugn fredagskväll. Jag får fortsätta med bildredigeringen imorgon.
 
Vardag: Blandat | | 3 kommentarer |

Solig vårmorgon.

Förra söndagen hämtade jag upp Jonas vid klockan sju på morgonen. Vi åkte ut på en tidig morgonutflykt till Tinnerö eklandskap. Det var ett perfekt sätt att starta dagen på (förutom att jag hatar att gå upp ur sängen så tidigt, haha). Frosten glittrade i solen och vi tog en promenad runt Rosenkällasjön. En väldigt fin morgon helt enkelt.
 
Nu har jag precis gått igenom alla bilder från den morgonen. Jag är väl inte supernöjd med bilderna, men det blev några som är helt okej. Även om jag inte är supernöjd med bilderna är jag supernöjd med morgonen och jag vill definitivt ut fler gånger och fota tidigt på morgonen. Hur som helst, i det här inlägget tänkte jag bjuda på ett gäng bilder från denna härliga vårmorgon.
 
19 mars 2017
 
 
Foto: Natur, Foto: Östergötland | | 11 kommentarer |

Bröllop i Sigtuna

I början av mars åkte jag till den mysiga lilla staden Sigtuna, som är Sveriges första stad och grundades redan på 970-talet av Erik Segersäll. Där skulle jag nämligen fotografera ett bröllop.
 
Jag mötte upp brudparet vid tvåtiden för en porträttfotografering, sedan åkte vi till Sigtuna rådhus där vigseln var. Det var en vacker borgerlig vigsel. Efter vigseln blev det tipspromenad och middag på Sigtunastiftelsen. Det var en riktigt fin dag och jag fick många fina bilder på minneskorten.
 
 
"Du kan konsten att fånga livserfarenhet (och mycket annat) på bild! Jättefina minnen."
Så skrev bruden till mig när hon hade fått se alla bilderna. Gissa om jag blev glad då! 
 
A ♥ S
4 mars 2017
 
Upp