Ett avslutat kapitel - Linslusen

För fyra år sedan blev jag invald i Linslusens styrelse, då som ordförande, då utan någon som helst erfarenhet av föreningsliv. Det var ett bra beslut att gå med, jag lärde mig enormt mycket, fick ett större självförtroende när det kom till fotograferandet och träffade såklart andra härliga fotonördar. Efter ett år som ordförande så blev jag omvald och satt ett år till. Sen hade jag faktiskt tänkt att sluta, men...
 
Efter två år så kände jag mig inte helt färdig i föreningen så då gick jag från ordförande till kassör. Jag som egentligen hade tänkt lämna Linköping bestämde mig för att stanna ett tag till och testa kassörsposten. Sagt och gjort. Det var väldigt roligt att sätta sig in mer i den ekonomiska biten i föreningen, jag hade ju koll på det mesta i föreningen innan. Ett år som kassör skulle räcka tänkte jag, men så blev jag omvald och körde på i ett år till. När jag blev omvald för ett år sedan sa jag också att det skulle bli sista året och det blev det.
 
Fyra år blev det totalt i Linslusens styrelse för mig, två år som ordförande och två år som kassör. Igår var det årsmöte i föreningen och jag hade valt att gå ur föreningen. Det var såklart blandade känslor inför det beslutet, som alltid när man ska lämna något som betyder otroligt mycket. Jag tror däremot att det var för föreningens bästa att jag slutade, för nu får föreningen leva och utvecklas vidare på ett annat sätt, det blir så lätt att man kör fast i hur man alltid har gjort annars. Nytt folk måste in och gammalt folk måste ut. Jag är dessutom inte student längre (tog ju examen våren 2015) och Linslusen är en studentförening. Jag kände att jag inte heller kunde ge 100% längre, och jag vill inte göra något halvhjärtat. Även om föreningen betyder otroligt mycket för mig (fortfarande), den har ju varit en del av mig i fyra år, så känner jag att en heltidsanställning och enskild firma får räcka just nu. Så det känns lite tomt och ganska skönt. Självklart är jag inte helt färdig med Linslusen, nu kvarstår ju överlämning till nya styrelsen. Jag tror att de kommer göra ett jättebra jobb så det känns väldigt bra!
 
Nu lämnar jag (och gamla styrelsen) vidare till nästa styrelse. Jag är många erfarenheter rikare och jag är så glad över att jag fick den möjligheten att sitta som först ordförande och sedan kassör. Den utvecklingen under de här fyra åren har varit fantastisk. Jag är också väldigt glad över och nöjd med vad vi i styrelserna har åstadkommit de fyra åren jag var med. Så jag kan med en bra känsla i magen avsluta det här kapitlet i mitt liv med många härliga minnen.
 
Foto längst ner till vänster är taget av Adine Lundahl. De två nedersta bilderna till höger är tagna av Ove Karlsson. Bilderna högst upp är tagna av mig.
Samtliga bilder är tagna vid Linslusens aktiviteter (översta vänstra bilden och studiobilden är Linslusens lokaler).
 
 
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Iza Palm:

Fint att det känns bra avslut. Tråkigt alltid såklart, men fint ändå- Ni verkar ju ha haft riktiga mysiga stunder tillsammans! Ibland avundats er ;)

Svar: Ja, det är verkligen skönt att man kan lämna över till en styrelse som man tror på! Vi har haft superkul och jag kommer ju fortsätta att vara medlem, så jag hänger säkert med på några aktiviteter framöver, men jag måste inte styra upp det :)
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Annsoh:

jätte fina bilder! :) hoppas du haft en trevlig helg!

Svar: Tack så jättemycket! Ja, helgen har varit fantastisk! Hoppas att du också har haft en toppenbra helg! Kram
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp