Fotojobb i Stockholm

Det bar av mot Stockholm igen nu i helgen. Tanken var att jag skulle åka tåg eller buss upp (för min bil står kvar hos mina föräldrar), men så blev det inte. Min kompis skulle upp till Stockholm för att lämna en bil, så jag åkte med henne upp och sen ska hon åka med mig i bilen ner på söndag.
 
Så jag kommer därför upp till Stockholm tidigare än vad jag först tänkt, så jag kommer hinna äta middag hos föräldrarna. Sen ska jag mysa massor med min saknade Selma som har varit på semester hos mina föräldrar sen jag var där sist (så hon skulle slippa åka fram och tillbaka med 1,5 veckas mellanrum).
 
Anledningen till att jag åker upp till Stockholm igen var främst för att jag ska fota bröllop (reklamlänk) här imorgon. Det ska bli jättekul, det blir mitt sjuttonde bröllop. I veckan fick jag en till fotoförfrågan så det blir en porträttfotografering på söndagen också, innan jag åker tillbaka hem till Linköping. Det är så roligt nu för jag har haft ovanligt mycket bokningar nu för att vara den här årstiden. Jag är mitt i en fyraveckorsperiod där jag har fem fotograferingar (plus heltidsjobb, plus förberedelser inför fotoföreningens årsmöte).
 
Brudbukett och ringar från ett bröllop i maj 2014.
 
 
När jag kommer hem måste jag jobba lite med bildredigering (fyra fotojobb och lite privata bilder) samt en del ekonomijobb inför Linslusens årsmöte (jag är ju kassör i den föreningen nu). Ha en finfin helg, så skrivs vi efter helgen!
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Iza Palm:

you are on the roll! :D Skitbra och skithärligt. Ska bli kul och se om vi får se resultatet sedan! Alla vill kanske inte att bilderna ska publiceras? :)

Svar: Haha, tack! :D Det blev en jättebra jobb med många fina bilder! :D Jag brukar fråga efter fotograferingen om jag får publicera bilderna, så vi får se om jag visar några av bilderna från helgen.
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Johanna:

Vad kul! Blir spännande att se sen 😊

Svar: Ja, det blev en riktigt härlig helg! :D Jag får se om jag visar bilderna sen :)
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Fröken Träd / Gripenhjärta:

Kul att fota bröllop!

Svar: Ja, det är verkligen superkul, en ära :)
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Miss Baby Peaches:

Roligt när det är mycket foto på gång! Jag har inte fotat på jättelänge men min systemkamera.. Hoppas glöden återvänder snart!

Svar: Ja, det är superkul med så mycket foto på gång :D Ska försöka ta mig ut på någon fotoutflykt snart också, det har mest blivit fotojobb nu på sistone :P Hoppas att du hittar tillbaka till fotolusten snart! Kram
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Linnea Teälskare:

Älskar färgvalet i fotot, det får det hela att se "drömskt" ut och de hårda ringarna mot de mjuka blombladen är perfekta!

Svar: Tack så jättemycket! Jag blev själv jättenöjd med den bilden! :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp