Hektiska veckor

Den här veckan är lite som en slutspurt på en period som jag har haft ganska fullt upp. På söndag blir första dagen på ungefär en månad som jag inte har någonting alls inplanerat, första dagen på ungefär en månad som jag inte ska träffa en enda människa. Det ska bli skönt, samtidigt som jag undrar hur det ska gå, haha. Hur som helst, jag tänkte lägga in en snabb lägesuppdatering.
 
Jag har haft fotograferingar varje helg i tre veckor nu och har en fotografering till nu i helgen som kommer. Parfotografering, bröllopsfotografering, hundfotograferingar. Och på det blir det redigeringsjobb och faktureringsjobb. Men det är så otroligt roligt att ha så många bokningar nu.
 
Det har varit föreningsjobb. I måndags var jag på styrelsemöte hos en förening för ett eventuellt samarbete. Imorgon är det årsmöte med Linslusen och det har varit mycket att förbereda inför det, dels den vanliga ekonomiredovisningen, dels uppdatering efter inbrottet vi hade i januari och dels stadgeändringar.
 
Det har varit mycket att göra på mitt lärarjobb, speciellt idag då båda mina närmsta kollegor var sjuka. Men det har gått bra ändå, även om jag är ganska trött just nu. Jag har också blivit ansvarig för ett datorprogram där vi lagrar dokument och planeringar så det ska struktureras om, men det är faktiskt ganska kul och jag tror att det blir jättebra. Jobbet känns väldigt positivt nu trots att arbetsbelastningen är relativt hög.
 
Nu ska jag stänga av datorn, göra en kopp te och läsa lite. Man får hitta lite pauser i allt att göra ändå, det är jag ganska bra på och det tror jag är viktigt.
 
En annan snöig dag i Ryd (för exakt två månader sedan, hjälp vad tiden går).
8 januari 2017
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Jessica Högberg:

Hektiskt med kul saker är ok, dock bra med "bara vara" pauser!

Svar: Ja, det har varit väldigt intensivt nu ett tag och "bara vara"-pauser är nödvändiga så att man orkar med allt roligt! :)
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Iza Palm:

Fullt ös verkligen. Det blir så när det går bra! Så roligt med så många bokningar för dig. Jag skulle bli helt slut...! Haha, men jag har inte företag heller..! Var rädd om dig också! :)

Svar: Haha ja, det har varit lite på gränsen nu :P Men det är superkul att jag fått in flera bokningar på firman, vill ha mer fotojobb nu ;) Ja, jag ska vara rädd om mig, känner inte för att gå in i väggen ;)
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - A M:

Vad mycket du hinner med! Minst en paus är du värd! <3
Du får hemskt gärna vara med och tävla i Veckans Blogg!
Kram

Svar: Ja, ibland kan jag hinna med ganska mycket! Nu tror jag att det blir lite lugnare i några veckor, vilket blir skönt :) Hinna träffa mer kompisar och så. :) Tack! Kram
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Gittan:

Visst är det kul när det ramlar in den ena bokningen efter den andra. Jag har ju också eget så jag vet och älskar också att ha fullt upp. Kul när det rör på sig men som du säger det är viktigt att återhämta sig också. Kram på dig.

Svar: Ja, det är superroligt att få så mycket fotojobb, känner att det här kommer bli min firmas år :D Kul att du också har eget, att få jobba med något man brinner för är så härligt! :D Men ja, man måste vara noga att lyssna på sig själv och kroppen, för man måste hinna andas också :) Kram! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Verkligen så kul att du får många bokningar! :D

Svar: Ja, det är så otroligt roligt! :D Är så pepp på fotojobb nu! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#6 - - Iza Palm:

Sv: Vore fint om du undvek väggen faktiskt! Himla dumt att gå in i den...!

Svar: Haha, håller helt klart med :P
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp