Kusinbesök och vårväder

Helgen har swishat förbi med världens fart och jag har haft det väldigt bra. Ganska sent i fredags kväll kom min kusin Helena ner och hälsade på mig, hon kom fram ganska sent för att hon hade fastnat i bilkö från Stockholm. När hon landade i Linköping så hade jag maten klar och vi åt pulled pork med klyftpotatis och pitabröd. Så mumsigt. Sedan åt vi citronrutor till efterrätt och pratade massor.
 
På lördagen sov vi till nio och åt sedan en god frukost med nybakt bröd, kaffe, mango och fil. Jag älskar verkligen lite lyxigare frukostar på helgerna. Efter frukosten tog vi en promenad ner på stan, jag köpte en ny tröja, ny halsduk och en ny mössa. Det blev även en ny växt till köksfönstret och två nya penseer till balkongen. Kan hända att jag köpte fyra nya muggar (i så våriga och fina färger). När vi kom hem till min lägenhet igen gjorde vi våfflor och lunchfikade. Därefter tittade vi på Downton Abbey innan vi gjorde i ordning middagen, lammstek. Vi åt middag och sedan tittade vi mer på Downton, åt chips och naturgodis. Så mysig dag.
 
Våffelfika med min kusin (och mina nya ljusgröna tekoppar).
 
Idag vaknade vi också vid nio (åtta om man tänker vintertid). Det blev en lika god frukost som på lördagen, förutom att brödet inte var helt nybakt men vi hade även granatäpple till frukosten. Vi tog en promenad i solskenet förbi Gamla Linköping och campus. När vi kom hem till min lägenhet igen drack vi te och åt kladdkaka med hallon och mango på balkongen (vi satt i linne på balkongen för det var så varmt i solen). Vid tvåtiden åkte min kusin mot Stockholm igen och en timme senare mötte jag upp Ove för en fotopromenad. Tanken var att vi skulle kolla om vi kunde hitta huggormar (vi har ett ställe vi har sett huggorm på förut) men det fanns ingen huggorm där idag, men jag fotade lite vårbilder i alla fall.
 
 
Vårig fotopromenad (bilder från den promenaden kommer i ett annat inlägg).
 
 
Nu sitter jag och lyssnar på P3 Dokumentär och redigerar bilder, ska göra det i någon timme till innan jag stänger av datorn och förflyttar mig till vardagsrummet och kolla på ett till avsnitt Downton (jag ska se om den serien nu). Jag har blivit lite förkyld också (eller det började väl i torsdags) så behöver nog vila lite också så jag orkar med mötena efter jobbet i början av veckan.
Vardag: Blandat | |
#1 - - Iza Palm:

Vilken fin och mysig helg. Jag får äta våfflor när sambon återvänder från övningen :)

Svar: Ja, det var verkligen en superhärlig helg! :D Ja, gör det, för våfflor är så gott :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Netti Starby:

Vilken mysig helg du har haft och ha en fin dag! <3 Kramis

Svar: Ja, det var en superhärlig helg! Hoppas du också har haft en fin dag och har en fortsatt fin vecka! Kram
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Johanna Utterberg:

Låter som en supermysig helg! :)

Svar: Det var verkligen en jättemysig helg! Hoppas du också har haft en toppenbra helg! :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp