Tidig morgonutflykt och fikor

Den här helgen har tillbringats med kompisar och vi har haft kvalitetstid. Igår tog jag en lugn morgon och förmiddag, det behövdes. Efter det gick jag hem till Tove (Mari var också där), där vi fikade semlor. Hemmagjorda semlor, med egen mandelmassa, så otroligt gott. När vi hade fikat och pratat i några timmar följde jag med Mari till Hemköp innan jag gick hem och tillbringade en lugn kväll i soffan, tittandes på tv-serie.
 
Semmelfika.
 
 
Imorse hade jag ställt klockan på 06.00. Jag var ovanligt pigg och det var inte så svårt att ta sig upp ur sängen som det brukar vara (jag är ofta väldigt morgontrött, men det släpper ganska fort när jag väl kommit upp). En timme senare hade jag skrapat bilen och brummade iväg för att plocka upp Jonas. Vi skulle nämligen till Tinnerö och fota. Han gillar djur och natur (det gör jag också) och ville testa kamera, jag gillar att fota och komma ut i naturen. Vi vandrade runt Rosenkällasjön och kaffepausade efter halva sträckan innan vi fortsatte runt hela sjön. Det var så perfekt väder. Det var lite annorlunda också för jag har aldrig varit ute med Jonas på det sättet förut och han är sjukt duktig på fåglar så det var en annan upplevelse än en vanlig fotopromenad. I nästan fyra timmar var vi ute. Skulle nästan vilja börja varje morgon såhär!
 
07.30 imorse. Fler bilder från morgonen kommer i ett annat inlägg.
 
 
Jag kom hem vid elva och en timme senare gick jag hem till Anna för att fika. Tanken var att jag inte skulle stanna så länge hos Anna, men vi hade inte setts på flera veckor så jag tror att vi hade en massa prat att ta igen. Jag blev där i strax över fyra timmar.
 
Nu håller jag på att laga mat. Tänkte äta framför datorn och redigera lite samtidigt, för jag har inte hunnit redigera så mycket som jag hade tänkt idag. Hur som helst, jag är sjukt nöjd efter en toppenbra helg! Hoppas att ni också har haft en bra helg!
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Iza Palm:

Fint med tidiga morgnar och att möta dagen. Något man absolut borde göra oftare. Synd att jobb tar ifrån just den magin ;)

Svar: Ja, jag vill ut tidigt fler gånger, men är så morgontrött så behöver liksom ha bestämt sällskap med någon för att ta mig ut :P
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Lät verkligen som en underbar helg :)

Svar: Det var en superhärlig helg! Vill försöka ta mig ut sådär tidigt på morgonen igen, det var så fint! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Heléna:

Så härlig helg! Semlorna ser helt gudomligt goda ut :D Kramar <3

Svar: Det var verkligen en härlig helg och semlorna var supergoda :D Kramar
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp