Datorfria kvällar och en tur till Stockholm

Den här veckan har jag inte hunnit sitta vid datorn när jag kommit hem. Eller jag har väl hunnit, men jag har prioriterat bort det.
 
I tisdags gick jag direkt hem till Adine efter jobbet. Vi hängde hemma hos henne och sen gick vi ut och fotade vitsippor i skogen. Jag fick även låna hennes kamera för att testa hennes macro (vi har inte samma märke så behöver ju låna hela kameran om jag ska testa ett objektiv). Väldigt roligt, men lite svårare med en kamera man inte är van vid. Självklart så fotade jag med min kamera (och mina objektiv) också. Kvällen avslutades hemma hos mig då vi åt hämtmat på min balkong.
 
Onsdagar är generellt den dagen jag jobbar längst. Jag handlade efter jobbet och när jag kom hem tog jag en dusch och sen tittade jag på "Kvinnan på tåget". Läste ut den boken för någon vecka sedan och ville därför se filmen. Efter filmen gick jag och la mig.
 
Kvart i fem på torsdagsmorgonen ringde väckarklockan. Det var bara att hoppa upp ur sängen, få i sig frukost och sedan gå iväg mot bussen. På bussen träffar jag en kompis, det var lite oväntat men kul med sällskap. Bussen tog oss till resecentrum och där sa jag hejdå till min kompis och hej till två av mina kollegor. Vi hoppade på snabbtåget upp till Stockholm. Vi skulle nämligen på mässa hela dagen, SETT-mässa. Halv nio var vi framme vid Kistamässan och vi tog en kaffe i solen i väntan på att mässan skulle öppna. Det var en intensiv dag. Det var mycket att titta på. Vi gick även på tre föreläsningar. Vi tog en lunch i solen på en uteservering. Och fortsatte mässbesöket efter lunchen. Vid fyra var vi tillbaka vid Centralen igen, då tog vi en take away-fika till Blekholmsstranden och satt där i solen. När vi kom tillbaka till Centralen upptäckte vi att tåget var tjugo minuter försenat. Väldigt segt, men jag hann träffa mamma då. Hon jobbar i närheten och skulle ta sig hemåt så jag fick säga hej och krama henne vilket var kul. Det är konstigt att vara så nära hemhemma utan att vara där. Jag landade hemma i min lägenhet i Linköping igen strax efter åtta på kvällen. Tog en tallrik fil och tittade på ett avsnitt Downton Abbey med en väldigt kelsjuk katt i knät.
 
Idag var det en vanlig jobbdag. Jag slutar oftast ganska tidigt på fredagar vilket är skönt. När jag kom hem idag la jag mig på balkongen och läste ett tag. Nu sitter jag här vid datorn igen. Tänkte redigera bilder och lyssna på "Fotopodden" nu innan jag stänger av datorn för kvällen.
 
Hoppas att ni har haft en lika bra vecka som jag och att ni får en underbar helg!
 
En bild från skogspromenaden i måndags.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Birgitta Jacobsson:

Visst är det ovant med nån annans kamera. Macro är bra det har jag men kanske inte använder det så jättemycket, det går lite i perioder. Härlig skogsbild trevlig kväll och kram på dig.

Svar: Ja, det är verkligen ovant med någon annans kamera, men kul att testa lite olika och man hittar ganska snabbt inställningarna. Jag är lite sugen på att köpa ett macro, men vet inte om jag kommer använda det så pass så att det är värt det :) Tack så jättemycket, kul att du gillar bilden! Ha en härlig kväll du också, kram!
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp