En påskafton full av fotografering

Lördagen den 15 april 2017
 
Dagen startade vid halv sju, då klev jag upp ur sängen och gick ner till bryggan. Vid bryggan hoppade jag i roddbåten som vi sjösatte på fredagen. Jag rodde tvärs över viken och lånade grannarnas brygga. Promenerade runt på uddarna utanför deras hus. Supermysigt och fint. Jag hade lite hoppats på att få se räv då de haft rävar runt huset förra året, men jag hade tyvärr inte tur med det. Däremot fick jag många andra fina bilder på minneskorten.
 
Vid nio-tiden rodde jag tillbaka till vår brygga. Åt frukost ute som vanligt. Vi såg en ekorre som satt i granen. Den mumsade lite på kottar och satt och blundade njutningsfullt i solen. Pappa sågade ner ett par björkar. Jag bar stockar upp till vedbacken. Skönt med fysiskt arbete som har nytta. Vi åt påsklunch tillsammans med min ingifta faster.
 
På eftermiddagen rodde jag över till andra sidan viken igen, den här gången med mamma. Vi strosade runt på grannarnas uddar och myste i solen. Det hade blivit lite mer vindstilla så det var sådär härligt vårblått som det bara kan bli på våren.
 
Väl tillbaka på vår sida ön igen hängde jag ute med Selma en stund innan det var dags för middag. Grillat lamm med rotfrukter. Så otroligt gott. Även denna måltid förtärdes tillsammans med mamma, pappa och min ingifta faster. Där avslutar jag det här inlägget, för det hände inte så mycket mer den dagen och jag fotade inte mer heller.
 
 
Foto: Skärgård, Skärgårdsliv | |
#1 - - Anonym:

Så vackert!

Svar: Tack :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp