Från Övertorneå till Stockholms skärgård

Torsdagen den 13 april 2017
 
Vid sjutiden åkte vi från ett snöigt Övertorneå. Två timmar senare var jag framme vid flygplatsen i Luleå. Där vinkade Netasha och hennes sambo av mig och jag flög till Arlanda. Efter att jag landat på Arlanda tog jag pendeltåget hem till mina föräldrar och lämnade väskan. Sen tog jag pendeltåget in till Stockholms central där jag mötte upp mamma. Vi handlade lite och åkte sedan tunnelbana till Slussen för att därifrån ta buss ut på Värmdö för att ta båten ut i Stockholms skärgård.
 
 
Båten var en halvtimme sen. Vi fick dock trevligt sällskap i väntan på båten, min ena kusins sambo väntade också på båten. När vi väl landade på "vår" ö så stod pappa där och mötte oss. Vi promenerade till huset och där kom Selma och mötte oss (hon hade åkt ut dagen innan med pappa). Det var lite grått men vårigt på ön. Jag tog en liten promenad med kameran och Selma följde också med hela tiden.
 
 
Så häftig kontrast, från att jag vaknade med snölandskap utanför fönstret på morgonen till att somna med vårlandskap utanför fönstret på kvällen. Men det var ju ca 1111 kilometer mellan de båda platserna.
 
Foto: Skärgård, Skärgårdsliv | |
#1 - - Heléna:

Så härliga bilder och det är verkligen en kontrast :D Fina Selma <3 Kram

Svar: Tack så jättemycket! Ja hon är så underbar :D Kram
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Katta:

Mysiga bilder :) Kram

Svar: Tack så jättemycket Katta! Kram :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp