Middagar och IKEA

Den här veckan har jag jobbat lite längre dagar på jobbet. Det är ganska mycket nu, men vi är på sluttampen av de nationella proven. Jag har även gjort ganska mycket efter jobbet den här veckan. Det blir alltid så, att allt kommer på en gång.
 
I måndags efter jobbet åkte jag hem till min moster och åt middag med henne och min kusin. Det var jättemysigt. Gosade lite med deras katt Duffy också. Efter middagen byggde vi pussel. Det är galet, de har ett tretusenbitarspussel, så svårt.
 
I tisdags redigerade jag bilder efter jobbet och gjorde klart (och publicerade) inlägget om en vårblå påskafton i skärgården. Det blev väldigt många bilder i det inlägget. Så kan det bli ibland.
 
På onsdagen gick jag hem till några kompisar efter jobbet. Sedan gick vi till Hemköp och handlade middagsmat. Vi gick därefter hem till mig för att tillaga middagen. Det var en bra kväll med god snabbmat. Någon pizzavariant men med sådana där mjuka tacosbröd (tortilla) som botten och på toppen olika slags ostar och annat gott.
 
Idag gick jag lite tidigare från jobbet. Gick direkt till min bil och hämtade sedan upp Mari. Vi åka till IKEA. Där shoppade jag loss. Väggen ovanför min TV är så stor och tom nu så har tänkt väldigt länge men inte alls vetat vad jag vill ha. I söndags kom jag på vad jag ville ha och därför var jag tvungen att åka till IKEA den här veckan. Till helgen blir det till att borra med slagborren och skruva upp det nyinköpta på väggen. Jag tror det kommer bli superbra.
 
Dagens IKEA-shopping (inte den gröna växten längst bak). Selma måste såklart också vara med på bild.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Iza Palm:

Ska bli kul och se hur det ser ut sedan ! :D Längtar tills vi får upp mer tavlor också. Vi köpte två ramar nu iaf. Blir typ kollage tavlor till en början innan de större blir till! :D

Svar: Ja, jag hoppas att det blir lika bra som jag har tänkt mig! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Maria Pettersson:

Åh, ska bli spännande att se vad det blir på väggen :)

Svar: Tycker jag också :P Eller jag hoppas i alla fall att det blir lika bra som jag har tänkt mig :)
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Heléna:

Så roligt med lite nytt och så klart att finaste Selma ska vara med på bild <3 Kramar <3

Svar: Ja, det är superkul med nytt och jag hoppas att det blir lika bra när jag fått upp allt på väggarna :P :) Jo, Selma är rätt snabb på att inspektera när jag kommer hem med något nytt. Sen kunde jag få henne att sitta kvar en liten stund med godismuta så jag kunde ta bilden :P
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Anna:

Kul med lite nytt :D

Svar: Ja, det är superkul :D Jag hoppas det blir bra när jag har fått upp allt på väggarna också :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp