Möte med skärgården

I torsdags skulle jag ut till skärgården. Solen sken och det var helt underbart. Strax efter nio landade jag med bussen i Grisslinge för att ha ett möte på Systrarna Delselius. Vi satt ute i solen med utsikt över vattnet. Väldigt bra mötesplats. Mötet pågick i lite över en timme och jag tror det kommer mycket bra utifrån det mötet vilket är superkul. Mer än så skriver jag inte nu.
 
Grisslinge
 
Efter mötet tog jag bussen mot Stavsnäs, men jag hoppade av vid Djuröbron. Det är så fint där, älskar den bron. Att åka över den bron är lite som att åka hem. Jag promenerade över bron, fotade lite under tiden. Den utsikten är bra fin.
 
Djuröbron
 
Sedan tog jag nästa buss mot Överby, men hoppade av vid Djurö skola. Där handlade jag lite på Ica innan jag tog bussen ut till bryggan där mamma och pappa skulle hämta mig. Vid klockan ett kom jag fram till bryggan och det gjorde även mina föräldrar. Så härligt att åka vår egna båt ut mot vår skärgårdsö i solen.
 
Åka båt.
 
Väl framme på ön stängde jag av lite. Tog minisemester. Träffade Selma som åkte ut tidigare under veckan med pappa. Hon hade hittat ett nygammalt favoritställe. Växthuset. Dörren till växthuset är lite trasig, det är ett hål längst ner, och där tar Selma sig in och myser i en av de gamla lådorna farfar odlade i förr.
 
Chill i växthuset
 
 
Jag fotade lite blommor. Det växte en del trots att det är så torrt i marken, det var dock inte lika mycket blommor som det brukar vara den här årstiden. Jag kunde krypa runt på knäna med kameran, så jag var ändå rätt nöjd.
 
 
Det blev även en promenad med Selma längs med vattnet också. Men så mycket mer än så blev det inte den dagen. Förutom mer häng med föräldrarna (och Selma) och läsning av bok.
 
Promenad med Selma.
 
 
Foto: Skärgård, Skärgårdsliv | |
#1 - - Iza Palm:

Lagom mysigt, och härligt. Älskar Selma i lådan, så söt !! :D

Svar: Ja, det är verkligen härligt att åka ut till skärgården! Det är som att komma hem. :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - anneli:

alltså katten är ju bedårande! älskar bilderna på den :)

Svar: Javisst är hon söt min lillskrutta! :D Kan inte få nog av henne :D Tack! :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp