Olika slags bebisar

Den här veckan har bestått mycket av jobb. Det har blivit långa dagar på mitt lärarjobb, mycket nu vid terminsslut. Igår var det tokigt varmt i Linköping och vi var ute med barnen och spelade brännboll på förmiddagen och städade bland bostadshusen på eftermiddagen.
 
Efter lärarjobbet igår åkte jag till Tinnerö och mötte upp en familj för barnfotografering. Fotade 1½-åring och en 6 månaders. Så mysigt och roligt att fota barn. Jag vet inte om föräldrarna vill att jag ska visa bilderna på barnen sen när jag är klar med all redigering, men den här sneek peaken kan jag visa.
 
 
Idag har det också varit väldigt varmt i Linköping. Efter jobbet åkte jag ner på stan och mötte upp Adine. Vi gick till Trädgårdsföreningen och fotade andra bebisar, nämligen andbebisar. Jag såg förra helgen att Helena hade varit i Trädgårdsföreningen och sett andbebisarna så jag var bara tvungen att gå dit och fota. Så söta små dunbollar. När vi fotat klart gick vi till Bosses glassbar och köpte glass. Sedan glassade vi i domkyrkoparken och glassen smälte jättefort. Eftersom glassen smälte så fort så blev det inga bra bilder på den, men jag tror att ni klarar er utan bildbevis på glassen.
 
Mamma och pappa med några av bebisarna.
 
 
Nu sitter Adine och jag hemma hos mig och tittar på bilderna vi fotade idag. Jag ska nog snart köra iväg henne för jag tänkte försöka lägga mig tidigt ikväll, vi får väl se hur det går med det.
Vardag: Blandat | |
#1 - - idategebos.blogg.se:

Så fin blogg! kika gärna in min :))

Svar: Tack så mycket! Vad roligt att du gillar min blogg :)
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Heléna:

Visst är de helt underbara de små dunbollarna :D Nu har jag fått tips om vart det finns svanungar också, så jag ska se om jag lyckas hitta dem och föreviga dem med kameran :D Hoppas du har en helt fantastisk helg i detta underbara väder :D Kramar <3

Svar: Ja, de var verkligen helt underbara! Tack för tipset! :DÅh, vad fint med svanungar också, hoppas du hittar dem och kan föreviga dem :) Helgen var underbar men lite hektisk. Hoppas du också hade en fin helg och har en fin vecka! Kramar
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Maria Pettersson:

Åh, de där dunbollarna! Skulle vilja ta hem ett par! ;)

Svar: Ja, de är såå söta! Skulle också vilja ha hem dem, men de trivs förmodligen bättre i parken :P
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Lena:

Älskar detaljbilder på barnfotograferingar. Denna bild var sjukt snygg!

Svar: Tack så jättemycket Lena! Vad kul att du gillar bilden! Blev många fina bilder under den fotograferingen, ska gå igenom alla bilder nästa vecka tänkte jag :)
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Dixi Wonderland:

Älskar vädret :D

Svar: Ja, det känns verkligen somrigt nu med solen och värmen :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp