Promenad och glass med hjortron

Onsdagen den 12 april 2017
 
Den sista dagen i Övertorneå bjöd på växlande molnighet. På förmiddagen skulle Netashas sambo åka skidor så vi hängde med till skidspåren. Men Netasha och jag åkte inte skidor, vi tog en promenad istället. En mysig promenad och Tintin sprang som en virvelvind i snön.
 
 
När vi kom hem hade vi en lugn eftermiddag hemma. Uträttade ett ärende på byn. På kvällen gjorde jag en inbakad fläta på Netasha.
 
 
Vi åt vaniljglass med varma hjortron igen, så gott. Kvällen avslutades med en film, och det blev inte så sent, för att vi skulle upp tidigt på torsdagen för att åka till flygplatsen. En väldigt bra sista dag i Övertorneå.
 
 
Resa 2017: Övertorneå | |
#1 - - Iza Palm:

Se om man kan lyckas hitta hjortron i skogen själv sedan, och äta såklart. Verkar rätt mysigt och gott. Kan inte komma ihåg om jag ätit det på rak arm.
Jättehärliga bilder, nästa gång du åker upp kanske jag kan haka på er på fotopromenad? :D
vackra underbara vyer med bergen sådär <3

Svar: Hoppas du hittar det sen, för det är såååå gott! :D Speciellt varma hjortron på vaniljglass :P Ja, det tycker jag definitivt! Det vore superkul att fota med er båda samtidigt :D Det är verkligen vackra vyer där med berg och öppna landskap :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Lät riktigt härligt! :)

Svar: Det var verkligen en superhärlig dag! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Days by Johanna:

Så fina snöbilder och söt liten hund.

Klart du skall vara med i utmaningen, bara satt en vecka för det skall vara lätt och komma ihåg :

Svar: Tack så jättemycket!! :D Ja, han är jättesöt! :DJo, men dels är det att jag ska komma ihåg som är problemet men sen också att jag inte har så mycket tid just nu :P
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Iza Palm:

Får se vad vi kan hitta på då :D

Svar: Något hittar vi på :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp