Skolgårdsfest, studentfotografering och skärgård

Det var längesedan jag gjorde en vardagsuppdatering här och det har hänt massor.
 
I måndags var det skolgårdsfest på skolan så jag jobbade sent. Föräldrar och barn kom till skolan på kvällen. De hade med sig mat och det blev knytkalas. Det var lite uppträdanden från barnen och det var en väldigt trevlig kväll. Halv nio kom jag hem på kvällen.
 
I tisdags efter lärarjobbet tog jag bilen hem till en familj som anlitat mig som studentfotograf. Jag fotade den blivande studenten. Det blev många fina bilder med Stångån i bakgrunden, med vass i bakgrunden och även lite skog. Det var en riktigt trevlig och rolig kväll.
 
Sneak peek från tisdagens studentfotografering.
 
 
På onsdagskvällen efter jobbet tog jag tåget upp till Stockholm. Jag kom hem till mina föräldrar vid tiotiden. Då gick jag och la mig direkt. För klockan skulle ringa vid sjutiden på torsdagsmorgonen.
 
Vid halvåtta på torsdagsmorgonen gick jag hemifrån mina föräldrar. Åkte ut på Värmdö och hade en spännande och givande möte. Efter mötet åkte jag vidare ut på Värmdö, hoppade av bussen vid Djuröbron och fotade lite där innan jag tog nästa buss mot skärgården där pappa och mamma hämtade upp mig med båten. Så härligt, jag älskar verkligen att åka (köra) båt.
 
Fot(o)grafi från skärgårdsvistelsen i helgen.
 
Helgen tillbringades med föräldrarna på "vår" skärgårdsö. Vi sjösatte en båt och jag fotade lite. Men mest tog jag det bara lugnt med en bok i solen. Det var välbehövligt efter en ganska hektisk period. Mamma och jag åkte in till fastlandet idag. Selma är kvar på ön med pappa och har lite lyxliv i en vecka till. Innan jag åkte ner mot Linköping igen bjöd jag mamma på en fika på Thelins. Jag hade inte fikat där förut men det var ett bra ställe. Väl hemma i Linköping igen hann jag svara på lite mail och ladda över bilderna från minneskorten innan Anna kom hem till mig på lite kvällsfika.
 
Nu ska jag snart gå och läggag mig, för imorgon är det lärarjobb på schemat igen.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Matilda:

Låter som en riktigt skön helg! :-)

Ser fram emot att få se fler studentbilder :D

Svar: Det var en helt underbar helg! Det kommer kanske fler studentbilder om jag får lägga ut fler sen. Nu är bilderna i alla fall ivägskickade så de kan välja ut vilka de vill ha :)
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Iza Palm:

Fullt upp minst sagt ! Samma här nästan, men nu ska jag snart ta tag i att gå igenom alla bilder iaf! Alltid en start...!

Svar: Ja, det har varit lite mycket nu i slutet av maj/början av juni :P Men det börjar lugna ner sig lite nu tror jag ;)
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Iza Palm:

Det får vi hoppas ! När åker du till skärgården igen?

Svar: Jag åker ut till midsommar, men bara över helgen för jag ska vara hundvakt och fota bröllop sen veckan efter :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp