Snabbvisit i Stockholm

Helgen bjöd på soligt väder och en snabbvisit i Stockholm.
 
Jag hade en lugn lördagsmorgon. Hände på balkongen i solen med Selma. Vid tolvtiden packade jag ihop och fick in Selma i reseburen. Sen tog vi buss, regionaltåg och pendeltåg hem till mina föräldrar. När jag kom fram till deras hus hann jag vara ute med Selma i trädgården en kvart. Därefter gick jag återigen till pendeltåget för att möta upp Therese och Sofia. Vi gick sedan och handlade middagsmat. Vi skulle göra tacos till middag och gino till efterrätt. Det var en mysig kväll hemma hos mina föräldrar (som var ute i skärgården). Vid tiotiden gick Therese och Sofia. Jag dammsög nedervåningen då jag hade lovat pappa att göra det. Till sist gick jag och la mig.
 
Selma i mamma och pappas trädgård.
 
 
Söndagsmorgonen var också i ett lugnt tempo. Jag gick ut i trädgården med Selma. Jag läste och hon chillade i skuggan och spanade på fåglar. Vid kvart i elva lämnade jag Selma i huset och gick mot tåget för att åka in till Centralen då jag skulle ta buss hem till Linköping igen. Väl framme vid Centralen var det fyrtiofem minuter kvar innan bussen gick så jag tog en liten promenad och tog några bilder. Sen tog jag bussen hem och kom hem till en tom lägenhet strax innan klockan fyra. 
 
21 maj 2017
 
Mina föräldrar får vara kattvakt ett tag och Selma kanske får lite skärgårdsvistelse. Jag har väldigt fullbokat den här veckan som kommer med jobb, så det är bäst för Selma att få lite semester och mer sällskap. Men jag kommer att sakna henne jättemycket som vanligt när jag inte har henne hos mig.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Heléna:

Så fina bilder! Förstår att du kommer sakna Selma, men hon får det säkert bra under sin semester :D Kram <3

Svar: Tack så jättemycket Heléna! Ja, hon får det bättre iväg nu än hos mig, för jag har så fullt schema den här veckan :P Kram
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Carro:

så fina bilder!

Svar: Tack så jättemycket! :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp