Sörmländsk skärgård och bröllopsmöte

Det blev ett besök i den sörmländska skärgården igår. Jag och Tove åkte från Linköping strax efter tio, mot Nyköping och mot Stendörrens naturreservat. Jag hade aldrig varit där förut men jag har sett bilder och hört talas om det. Det tar ungefär en och en halv timme att åka dit från Linköping. När vi kom fram var det ganska molnigt men väldigt stilla och fint. Vi promenerade runt på öarna som man kommer till genom att gå på hängbroar, vi gick ut på Äspskär. Längst ut på en ö satte vi oss och åt lunch. Sedan promenerade vi vidare. Längs med vägen mötte vi ett bofinkspar där honan poserade fint framför kameran. Lite senare mötte vi några skrattmåsar varav den ena poserade precis som jag ville framför kameran, lite komiskt att den gjorde som jag sa (jag kanske kan prata med fåglar?). Efter ytterligare lite strosande på klippor och barriga stigar satte vi oss och fikade. Vi gick egentligen inte långt alls, men vi var där i fyra timmar. Så otroligt mysigt att andas lite skärgårdsluft (det gick trots att det inte var Stockholms skärgård). Vi brummade sedan hem till Linköping igen på fina vägar. Det var en alldeles underbar dag.
 
Lunchpaus med minibaugette och fikapaus med te och kakor (som inte är med på bilden).
 
 
Idag tog jag bussen till stan. Där skulle jag möta upp ett par för att prata fotografering. Vi hade bestämt träff utanför Waynes coffee men vi alla tre hade missat att det fanns två Waynes i stan. Självklart stod de utanför det ena och jag utanför det andra. Som tur är finns smarta telefoner och det löste sig. Vi hade ett bra möte och de var superhärliga. Det blir roligt att fota dem i sommar, tror att det kommer bli superfina bilder.
 
På väg till mötet mötte jag en gammal gymnasiekompis, på väg från mötet mötte jag en kollega och på ett av torgen mötte jag Anna och Kristoffer. Det var väldigt otippat men kul, det blev en kort shoppingrunda med Anna innan jag åkte hem igen. Linköping är ganska litet (eller så känner jag ganska mycket människor), det är väldigt ofta man träffar någon man känner när man går ut.
 
Nu sitter jag vid datorn och redigerar bilder i vanlig ordning (det tar liksom aldrig slut, haha).
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - guccimamma:

Härligt!

ha en fin söndag

Svar: Ja, det var jättehärligt! Tack, hoppas du har en fin vecka! :)
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Netti Starby:

Åh vad härligt ni har haft det! <3 Kramis

Svar: Ja, vi hade det jättebra!! :D Kram
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Johanna Utterberg:

Låter som en underbar dag :D

Svar: Ja, både lördagen och söndagen var superhärliga dagar :)
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Iza Palm:

Haha, bilderna växer alltid ju mer fototokig man är ;) Lät verkligen som en superfin dag :)

Svar: Haha, ja men om jag redigerar regelbundet brukar det inte öka så mycket :P Det var verkligen två härliga dagar i helgen! :)
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Ida:

åh vad underbar dag och vilka fina bilder!! :)

Svar: Ja, lördagen var supermysig och söndagen var väldigt bra också! Tack så jättemycket! :)
Fotograf Annie Fredriksson

#6 - - Linda:

Ser härligt ut!!

Svar: Det var superhärligt, så fint vid Stendörren! :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp