AW och helg i Stockholm

Den här jobbveckan var intensiv. En av mina närmsta kollegor var sjuk halva veckan så det blev lite mer intensivt än vanligt. Men vi hade turen att få bra vikarier så det gick att hantera. Sen har jag ju väldigt många andra bra kollegor också. Det är verkligen guld värt med bra kollegor.
 
I tisdags efter jobbet åkte jag ner på stan och träffade Mari. Det blev en spontan after work på en restaurang som heter Flott. Där har de goda hamburgare och till det tog jag en öl. Det var en väldigt bra kväll. Sen fick jag sällskap på bussen nästan hela vägen hem då vi träffade på en kompis på bussen.
 
De andra dagarna har jag inte gjort så mycket efter jobbet, förutom att redigera bilder. Och i fredags åkte jag iväg till Maxi med Adine och handlade. Det är mycket roligare att handla tillsammans med någon än att åka iväg själv. Sen gjorde jag inte så mycket mer av fredagskvällen vilket var jätteskönt för jag var så trött.
 
Igår på morgonen körde jag upp till Stockholm i snöslasket. Någonstans efter Norrköping upphörde dock snöslasket. Det gick jättebra att köra hela vägen för det var nästan ingen trafik alls. När jag kom hem till mamma och pappa hälsade jag på Selma direkt. Hjälpte mamma och pappa att röja lite i deras friggebod. Myste med mamma och pappa grannkatt i trädgården. 
 
Jag och grannkatten.
 
Efter lunchen tittade vi på tavlorna som mamma och pappa hade beställt av mig. Det blev så bra med tavlorna. De var jättefina! Det är så kul att se sina motiv som tavlor och så roligt att mamma och pappa också blev nöjda.
 
Uppackning av den stora tavlan som är 100x70cm.
 
Mamma och jag tog sedan en promenad till affären och köpte lite naturgodis till kvällen. Vi fikade, åt middag och hade en riktigt mysig och trevlig kväll.
 
Världens bästa lilla katt i min säng hemma hos mamma och pappa.
 
 
Idag tog jag det lugnt på morgonen. Gick ut i mamma och pappas trädgård med Selma i koppel. Sen packade jag in allt i bilen och körde ner mot Linköping igen. Stannade halvvägs för spolarvätskan tog slut och det blev så skitigt på rutan när man körde. Mellan Nyköping och Norrköping såg man lite snö ligga kvar vid sidan av E4an, så vackert i solen.
 
Jag kom hem för ungefär en timme sen. Selma var nöjd med att komma hem, och det var jag också. Nu ska jag ta en lugn kväll och ladda batterierna inför morgondagens jobb.
 
 
De andra två tavlorna med mina motiv som mamma och pappa har.
Den vänstra tavlan är äldre och den högra tavlan är också ny.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Dixi Wonderland:

Jag har också gjort några av mina egna bilder till tavlor :D

Svar: Ja, jag har också mina egna bilder på väggarna hemma hos mig :) Men det är kul att andra också vill ha mina bilder :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Tessie - Fotograf:

Vilken härlig blogg! Fantastiskt kul att hitta hit. Du kommenterade för länge sedan på min blogg. Den har legat död ett tag, men försöker plocka fram den igen, så tänkte titta in här och säga hej! :)

Svar: Tack så jättemycket! Vad roligt att du gillar min blogg! Och kul att du tänkte försöka börja blogga igen :)
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Johanna Utterberg :

Så fina tavlor och vad kul med en aw! :)

Svar: Tack så jättemycket! Jag blev jättenöjd med tavlorna och det blev mamma och pappa också, vilket är tur eftersom det var dem som beställde tavlorna och ska ha dem på sina väggar :P Ja, det var kul med en spontan aw :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp