Bröllopsmöte

Inlägget innehåller reklam för mina bröllopsfototjänster - länk till min hemsida.
 
Idag efter lärarjobbet åkte jag ner på stan för att möta upp ett par som ska gifta sig nästa år. De var jättetrevliga och vi pratade om det stundande bröllopet. Det känns verkligen superbra att jag ska vara deras bröllopsfotograf.
 
Bild från ett bröllop 2014-08-16.
 
 
Nu har jag alltså fyra inbokade bröllop år 2018, vilket känns jätteroligt.
 
Firman: Blandat | Bröllop, Bröllopsfotograf, foto, fotograf | | Kommentera |

Gyllene ormbunkar

En kväll efter jobbet i slutet av september begav jag mig ut i skogen med Adine. Vi hade kamerorna med oss och ljuset var fantastiskt. Jag hamnade på knä bland ormbunkarna för att fota de gyllene bladen. Det blev lite annorlunda och diffusa bilder men jag gillar dem. Vad tycker du om bilderna?
 
 
25 september 2017
Pentax K-3 II & Sigma ART 35/1,4
 
Foto: Natur | | 14 kommentarer |

En helg med foto

I fredags efter jobbet gick jag hem och laddade om batterierna. Vid sextiden åkte jag ner till stan och mötte upp elva jobbarkompisar. Vi åt middag på restaurangen Rico. Det var jättegod mat och härlig stämning.
 
På lördagen tog jag sovmorgon och åt frukost framför Nyhetsmorgon, precis som jag brukar på heldagsmornar. Vid ettiden åkte jag till Kärna mosse där jag mötte upp ett gäng från Fotoföreningen Linslusen. Vi skulle gå en fotopromenad där. Det var första aktiviteten med Linslusen som jag deltog i sen jag gick ur styrelsen i mars. Det var en rolig promenad och det var många som dök upp, många nya som jag inte kände.
 
In mot mossen.
 
 
 Fotograf fotar fotograf. 
 
 
Precis när jag kom hem, vid fyratiden, från fotorundan i Kärna mosse igår hörde Tove av sig. Hon frågade om jag var sugen på en promenad och sen komma över till henne för att fika hembakta bullar och dricka te. Jag slängde i mig två mackor och sedan mötte jag upp henne. Vi tog en långpromenad i skogen och gick sedan hem till Tove. Där fikade vi och sen satt vi och pratade jättelänge. Jag kom hem först klockan tio på kvällen, då fick jag hänga tvätt eftersom jag kört igång en tvättmaskin på eftermiddagen.
 
Idag skulle jag ha träffat en bekant som jag inte träffat på några år, men hon blev sjuk så det blev ändrade planer. Jag tog sovmorgon och åt frukost framför Nyhetsmorgon. Redigerade också bilder och svarade på mail. Vid ettiden åkte jag ner till stan för att möta upp Ove. Vi tog en fotorunda för att fota ekorrar i Trädgårdsföreningen. Vi hittade ett par snabba ekorrar som först inte alls ville vara med på bild. Men sen fick jag faktiskt till flera bra bilder på en av ekorrarna. Jag träffade också helt otippat tre simkompisar från hemhemma som jag inte hade träffat på nästan tio år, det var jättekul.
 
Snabb ekorre.
 
 
På vägen hem köpte jag en ny pärm till min firma så jag har det när nästa års bokföring kör igång. Jag köpte även en pärm där jag ska skriva upp fotobokningar. Jag har redan fått fyra bokningar inför nästa år, så jag kände att jag behövde en ny struktur på bokningarna. Det kommer att bli så bra.
 
När jag kom hem satte jag mig på balkongen med en kopp te och läste, med Selma i knät. Nu sitter jag här vid bloggen och skriver det här inlägget. Ska redigera lite bilder också innan jag stänger ner datorn för idag. Veckan som kommer är ganska fullspäckad med bland annat lärarjobb, fotojobb, synundersökning och besiktning av bil.
 
 
 
Vardag: Blandat | Höstmys, foto, natur | | 10 kommentarer |
Upp