After work i Motala och shopping i Norrköping

När jag tänker tillbaka på veckan så känns måndagen som jätteavlägsen, så veckan måste ha varit ovanligt lång, samtidigt som den känns kort. Jag har inte gjort lika mycket som jag tänkt, men det var nog bara skönt. Jag har jobbat på som vanligt om dagarna. På tisdagen var vi på teater med barnen, det var jättekul och en väldigt bra teater. Annars var veckan vanligt. Jag tänker inte skriva så mycket om lärarjobbet som vanligt, men här kommer en liten uppdatering om lite av det jag har gjort under veckan förutom lärarjobb.
 
Efter jobbet i måndags tog jag en skogspromenad med Adine. Det var sådär soligt och fint höstigt. Kamerorna var med och vi fotade lite i kvällssolen som lyste in mellan träden. En väldigt bra kväll. En bra start på veckan också att få komma ut lite i naturen.
 
Så härligt ljus mellan grenarna.
 
På tisdagen åkte jag med några kollegor till Motala för en after work hemma hos en annan kollega. Hon vi var hemma hos bor jättenära Vättern så vi tog en promenad ner till vattnet och såg en rosafärgad himmel över stilla vatten. Så vackert och jag ångrade lite att jag inte hade med mig systemkameran. Hur som helst, vi var tolv stycken som åt middag ihop i min kollegas fina vinterträdgård. Sedan brummade vi hem mot Linköping igen, inte allt för sent, för vi skulle ju orka jobba dagen efter också.
 
Mobilbild från kvällen i Motala. Tänk att bo fem minuter från det här...
 
På onsdagen efter jobbet hade jag egentligen tänkt gå till Linslusens månadsträff. Men jag var så trött och kände att jag behövde en kväll hemma. Så det fick helt enkelt bli en hemmakväll istället. Det blev en hemmakväll på torsdagen efter jobbet också. På fredagskvällen var jag också bara hemma, Selma fyllde ju år då så jag var hemma och gosade med henne. Så skönt med sådana kvällar.
 
Igår åkte jag med Mari och Kalle till Norrköping för att kolla i lite (för oss) nya möbelbutiker. Det var jättekul. Det enda jag köpte var dock på Bauhaus och den affären har vi ju i Linköping också. När vi kom tillbaka till Linköping igen handlade vi på Maxi. Därefter åkte vi hem till Mari och Kalle och jag fick se deras nya fina lägenhet. Vi skulle laga lamm, men det kunde vi inte göra för ugnen skulle rengöras och brännas ur innan man använde den första gången. Istället gick Mari och jag till pizzerian och köpte pizza åt oss som vi åt hemma hos dem bland alla flyttkartonger. Lammet äter vi idag istället vilket inte är helt fel.
 
Idag låg jag kvar i sängen en timme efter att jag vaknat och läste. Sedan har jag städat i köket och tvättat två tvättmaskiner. Nu sitter Selma och myser i mitt knä och jag har precis jobbat klart med en fotobok till en kund. Jag ska snart ta en kopp te på balkongen och läsa i solen innan jag fortsätter att städa.
 
Svampbild från måndagens skogspromenad.
 
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - JUNITJEJ:

Så vackra bilder!

Svar: Verkligen mysigt med höstvandring! I maj är det dags för vårvandring.

Svar: Tack så jättemycket! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Emma Fernhagen:

Vilka fina bilder!
sv: Tack så mycket, kram:)

Svar: Tusen tack Emma! :D Kram
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Hanna Karlsson:

Vilken härlig vecka du haft!

Svar: Ja, det var en bra vecka! :D Hoppas att din vecka också var bra och att du får en härlig vecka denna vecka :D
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Denise:

Vilka fina bilder! Gillar den sista, svampbilden, lite extra!! :D

Svar: Tack så jättemycket! Ja, den bilden blev jag riktigt nöjd med, den blev mysig! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Clara:

Låter som en bra vecka, tycker jag! Och ja, tänk att bo 5 minuter ifrån den där utsikten... Jag skulle inte klaga ^^

Svar: Det var en jättebra vecka! Min kollega bor verkligen lyxigt med den utsikten så nära, jag skulle inte heller klaga :P :D
Fotograf Annie Fredriksson

#6 - - Miss Baby Peaches:

Älskar de två första bilderna!

Svar: Tack så jättemycket! Ja, det var fint ljus båda de kvällarna :D Önskar att jag hade haft med mig systemkameran bara när jag fotade den andra bilden :P
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp