Helg i Stockholm och höstlov i skärgården

I fredags brummade jag upp med bilen till Stockholm. Jag hade flyt i körningen och hamnade bara i kö en kort stund utanför Södertälje, missade med andra ord hela rusningstrafiken genom Stockholm. När jag kom hem till mina föräldrar bjöds det på middag, vi tittade på IDOL och pratade en massa.
 
I lördags åkte jag till Cili. Mina föräldrar hängde med först för de ville också träffa Cilis nya valp, sen har de inte något emot Cili heller. Vi fikade alla fyra innan mamma och pappa åkte vidare och jag fick egentid med Cili. Vi spelade Yatzy och pratade om det mesta mellan himmel och jord. Sen gick vi ut för att ta nya bilder på hundarna, på hela nya flocken och enskilda bilder på dem. Det blev så fina bilder (ni får se sen). När vi kom hem till Cili igen kollade vi på serier och åt pizza innan jag åkte hem till mina föräldrar igen.
 
Igår (söndag) åkte jag och mötte upp Nadja och hennes dotter Chanelle i Stockholm. Jag hängde med till Chanelles dans och efter den så lunchade vi innan vi åkte vidare till Djurgården. På Djurgården trotsade vi det ruggiga höstvädret och fotade fina porträttbilder på Chanelle. Efter det åkte jag till farmor där jag mötte upp pappa och brorsan. Vi fikade hos farmor och hon blev jätteglad. Sen åkte vi hem till mamma och pappa för att äta middag och spela spel. Så bra dag!
 
Imorse fick jag skjuts till Vaxholm av pappa. Därifrån tog Selma och jag båt ut mot skärgården. Vi fick byta båt i Boda för att fortsätta ut mot Stavsuddaskärgården. Väl framme på min ö satte jag igång vattnet och elementen. Jag öste ena båten, fotade lite och gjorde sedan eld i kaminen. Selma var ute på äventyr i höstblåsten. Nu har det precis börjat mörkna. Jag får se om jag beger mig ut i blåsten igen för att fota lite i mörkret (det blir så extremt mörkt och mysigt här på hösten). Annars ska jag bara sitta i stugan och kura hela kvällen. Titta lite på serier och/eller läsa. Det är så skönt att få vara några dagar i skärgården och tanka lite energi.
 
Tre bilder från idag.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Yasmine:

Höstlov i skärgården låter helt underbart! Hoppas du får det riktigt bra :)

Svar: Ja, det var helt perfekt, precis vad jag behövde! Det var superbra helt enkelt! Hoppas att du också har haft en bra vecka! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Låter som att du haft det riktigt härligt! :)

Svar: Det var verkligen en bra helg och en bra skärgårdsvecka :D
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Maggiesskafferi:

Underbart! Ha det så mysigt:)

Svar: Ja, det var superhärligt, så perfekt och välbehövligt! Älskar skärgården! :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp