Selma 5 år

Selma fyller 5 år idag. Tiden går så fort, tänk att det redan är ett år sedan hon fyllde fyra år och att hon var kattunge nyss. Hon är lite mindre busig nu men hon kan fortfarande få sina busryck. Det kan vara att hon har blivit äldre och lugnare, hon har dessutom blivit mer kelig. Men hon är fortfarande väldigt nyfiken på saker och ting och gillar inte stängda dörrar. Världens bästa katt är hon som finner sig i det allra mesta. Bäst tycker hon ju om att vara ute på skärgårdsön men hon finner sig bra i stan också (precis som jag, haha).
 
När jag valde ut bilderna till det här inlägget satt Selma framför skärmen och granskade valet så jag inte skulle välja någon ful bild, eller så ville hon bara ha massa pussar i nacken. Hur som helst, här kommer bilder på min sötnos som jag har tagit det senaste året.
 
 Selma under hennes femte år.
 
 
 
Selma | | 10 kommentarer |

Ett sommarbröllop i Rimforsa

I somras fotade jag det här fina brudparet som hade en överraskningsvigsel efter att deras jättegulliga dotters namngivningsceremoni. Jag fotade porträtt på brudparet, dottern och hela familjen tillsammans innan ceremonierna och sedan fotade jag ceremonierna som var vid vattnet i Rimforsa strand. Det var en jättefin dag och jag är så glad att jag fick föreviga deras dag. Här kommer några av bilderna.

 
15 juli 2017
 

80årsfirande

Den här veckan bestod mest av jobb och sen tog jag det lugnt hemma efter jobbet. Det behövdes för jag mådde lite sisådär under veckan. Men på torsdagen började jag må bättre och på fredagen var jag jättepepp.
 
Efter jobbet på fredagen skulle jag nämligen till mormor. Vid halv fem hämtade min mosters familj upp mig och Selma och sedan brummade vi de 30 milen norrut. Vi kom fram vid tio-tiden på kvällen och då var redan mina föräldrar och min lillebror där. Det var mysigt att träffa alla igen. Vi fick lite kvällsfika och sedan gick vi och la oss.
 
Del av en bukett som mormor fick.
 
 
På lördagen vaknade jag tidigt, Selma ville ut ur rummet där vi sov, så för att inte väcka alla andra gick jag upp med henne. Min morbror och hans två barn kommer över. Barnen var ute och lekte, jag och brorsan tittade på ett tag. Vi hade lite födelsedagsfika för mormor som fyllde 80 år. På kvällen åt vi buffé som mamma, pappa och min moster hjälpts åt med. Till efterrätt blev det tårta som min morbror hade fixat. En jättemysig dag.
 
Två av mina tre småkusiner.
 
 Tårta!! 
 
Idag tog jag ut Selma i mormors trädgård. Sen kom min morbror och hans två barn igen. Selma gömde sig i källaren då hon inte är jätteförtjust i barn (de är oberäkneliga tycker hon). Vi åt middagsresterna till lunch innan vi åkte hemåt igen. Halv sju var jag hemma i min lägenhet igen. Ganska trött men glad och nöjd. Nu ska jag dricka en kopp te och fortsätta läsa boken jag håller på med just nu.
 
Selma i mormors trädgård.
 
Vardag: Blandat | | 4 kommentarer |
Upp