80årsfirande

Den här veckan bestod mest av jobb och sen tog jag det lugnt hemma efter jobbet. Det behövdes för jag mådde lite sisådär under veckan. Men på torsdagen började jag må bättre och på fredagen var jag jättepepp.
 
Efter jobbet på fredagen skulle jag nämligen till mormor. Vid halv fem hämtade min mosters familj upp mig och Selma och sedan brummade vi de 30 milen norrut. Vi kom fram vid tio-tiden på kvällen och då var redan mina föräldrar och min lillebror där. Det var mysigt att träffa alla igen. Vi fick lite kvällsfika och sedan gick vi och la oss.
 
Del av en bukett som mormor fick.
 
 
På lördagen vaknade jag tidigt, Selma ville ut ur rummet där vi sov, så för att inte väcka alla andra gick jag upp med henne. Min morbror och hans två barn kommer över. Barnen var ute och lekte, jag och brorsan tittade på ett tag. Vi hade lite födelsedagsfika för mormor som fyllde 80 år. På kvällen åt vi buffé som mamma, pappa och min moster hjälpts åt med. Till efterrätt blev det tårta som min morbror hade fixat. En jättemysig dag.
 
Två av mina tre småkusiner.
 
 Tårta!! 
 
Idag tog jag ut Selma i mormors trädgård. Sen kom min morbror och hans två barn igen. Selma gömde sig i källaren då hon inte är jätteförtjust i barn (de är oberäkneliga tycker hon). Vi åt middagsresterna till lunch innan vi åkte hemåt igen. Halv sju var jag hemma i min lägenhet igen. Ganska trött men glad och nöjd. Nu ska jag dricka en kopp te och fortsätta läsa boken jag håller på med just nu.
 
Selma i mormors trädgård.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Lena:

Vad mysigt det såg ut :D

Svar: Det var jättemysigt :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Heléna:

Så härliga bilder och det låter som en fantastisk helg :D Kram <3

Svar: Tack så jättemycket! Ja, det var en jättemysig helg! :D Kram
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Cecilia:

Låter som en helmysig helg. Åh, så söt Selma är. En riktig gosekisse.

Sv: Ja men eller hur. Tycker alltid att bilderna blir lite bättre när man kör grodperspektivet. Å man kan leka lite mer med ljuset.

Svar: Det var en jättebra helg, så kul att träffa släkten på mammas sida som jag inte träffar så ofta :) Ja, Selma är bäst!! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Denise:

Vilken härlig helg! :D

Svar: Det var det verkligen :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp