Bilreparation, vandring och kattungevaktande

Det är redan ny vecka och min förkylning håller i sig även om den börjar försvinna.
 
För en vecka sedan lämnade jag in min bil på plåtverkstaden. Det är löjligt vad jag saknar den. Inte för att jag egentligen behöver bilen. Jag längtar i alla fall tills jag får tillbaka bilen och jag hoppas att det blir den här veckan. Om jag får tillbaka den nu i veckan så vill jag åka på någon dagsutflykt och vandra i helgen som kommer.
 
I onsdags åkte jag med jobbet och vandrade. Det är en tradition på skolan som jag jobbar på att hela skolan åker och vandrar någonstans i Östergötland. Otroligt mysigt tycker jag. Det här året vandrade vi en sträcka i Borensberg. Vandringen brukar avslutas med badmöjlighet för de som vill, och det var några tappra barn som badade även i år.
 
En del av vägen vi gick i onsdags med jobbet.
Jag hade med min reserv-systemkamera men fotade allt i jpeg (har inte hänt på flera år) men behövde bilderna snabbt till en lektionsplanering så skulle inte hinna med redigering. Men vad det fick mig att inse att jag verkligen föredrar att fota i RAW-formatet.
 
 
Annars tillbringade jag förra veckan med att ta det lugnt och vila efter lärarjobbet. Träffade dock Anna efter jobbet en kväll och fikade med henne. Hon är för övrigt så snäll och har verkligen skämt bort mig i veckan. Hon hämtade mig på bilverkstaden tidigt på morgonen efter att jag lämnat min bil. I fredags fick jag låna hennes cykel över helgen så jag enklare kunde ta mig hem till min moster. Sen ska hon skjutsa mig till bilverkstaden när min bil är klar hos doktorn. Snacka om att hon ställer upp och jag blir så glad.
 
I helgen var jag kattungevakt åt min mosters familjs kattungar, som nu hunnit bli åtta veckor. Det var full fart med kattungarna, de busade jättemycket och var så söta. Jonas följde med mig hem till min moster och vi fikade där och spenderade några timmar med kattungarna både på lördagen och söndagen. På söndagen hade han med sig plugg och jag hade med mig en bok. Så härligt med kompisar som man kan hänga med utan att behöva vara social ibland.
 
 
Man kan bli ganska trött när man håller igång och leker hela dagarna.
 
 
Även om kattungarna är tokigt söta och det var svårt att slita sig från dem så blev jag faktiskt inte sugen på att skaffa en egen kattunge. Jag kände mer än någonsin att Selma räcker alldeles lagom. Hon är bästa katten (jag kanske är lite partisk). Det är så mysigt att vara med bara henne. Det samspelet hon och jag har är så härligt och perfekt. Så nej, jag ska i nuläget inte ha fler husdjur.
 
Nu ska jag göra en stor kopp te och sätta mig i soffan och läsa en deckare, under en filt med världens bästa katt i knät, samtidigt som regnet smattrar på fönsterrutan. Jag tror att hösten är här, så mysigt det också! Hoppas att du också har en härlig kväll!
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Netti Starby:

Vad mysigt med vandring och så himla söt kisse! <3 Kramis

Svar: Ja, det är en jättemysig tradition vi har på skolan jag jobbar på, så härligt att komma ut i naturen med barnen! Javisst är han söt! :D Kram
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Felicia:

gud vad söt katt :D

Svar: Javisst är han söt! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - A M:

Vilken mysig bild på kissen!

Svar: Tack så jättemycket Alice! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Lena:

Vilken roligt utflykt att vandra tillsammans. Jag hade önskat att vår skola gjorde något så kul, nä det roligaste och mest spännande var att vi under en halv dag fick åka till Åre och åka skidor där mesta tiden spenderades i en buss fram och tillbaka hahaha.

Svar: Ja, det är en jättemysig och bra tradition skolan har, att vandra med barnen. Men åka till Åre för skidåkning lät ju också helt okej ;)
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Mathilda:

jag dör vilken söt katt! :D

Svar: Jaa, han är verkligen jättesöt. Ska lägga upp lite fler bilder på han och hans bror tror jag ;)
Fotograf Annie Fredriksson

#6 - - Emma Fernhagen:

Åh vad mysigt att vandra i skogen!
sv: Det var de verkligen, ibland får man unna sig:)

Svar: Ja, det är så härligt att vandra i skogen! :D Ska bli bättre på att bege mig ut i skogen på helgerna själv också :)
Fotograf Annie Fredriksson

#7 - - Julia:

Men vilken gullig katt!!!

Svar: Javisst är han söt! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#8 - - Alice Lindström:

awww så söt katt!

Svar: Javisst är han söt! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#9 - - Denise:

Men så söt kisse! :D

Svar: Kan inte annat än att hålla med :P :D
Fotograf Annie Fredriksson

#10 - - Dixi Wonderland:

Väldigt fin bild :D Och vandring med barnen låter toppen :D

Svar: Tack så jättemycket! Ja, det är kul med den årliga vandringen med barnen på min skola :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp