En kväll på Lidö

Den härliga dagen i Roslagen fortsätte med en underbar kväll på Lidö. Vi (Frida, hennes föräldrar och jag) åkte dit med egen båt och det tog ungefär en kvart. Där tog vi först en promenad och jag fick se lite av ön. Det jag såg var väldigt fint. Jag reagerade på att det var mycket jordbruk och ängar, vilket det inte finns så mycket på andra öar jag har varit på i mellersta skärgården. Tydligen så jobbar man för att öppna upp och återskapa det gamla jordbrukslandskapet på Lidö, det tycker jag är jättefint.
 
 
När vi hade promenerat runt lite gick vi till Lidö Värdshus där vi hade bokat bord till middagen. Det var riktigt trevlig kväll med god mat. Efter maten gick vi en omväg till båten innan vi åkte tillbaka till Fridas familjs stuga.
 
 
Vi kom tillbaka till stugan och vi satte oss på uteplatsen och pratade. Den här bilden (nedanför) tog jag någon timme efter att solen hade gått ner och det var ungefär utsikten såg ut från där vi satt (gick bara lite närmre). Så otroligt vackert.
 
 
Det var så mysigt och vi pratade så länge att solen började gå upp. Då passade vi på att gå ut och fota lite i soluppgången som var fantastiskt fin. Jag har lagt upp en soluppgångsbild på min Facebook-sida "Skärgårdsfotografier" och jag ska lägga upp fler där och ett helt inlägg med bilder här.
 
Foto: Skärgård | |
#1 - - Nathalie Isaksson:

Så mysig natur! Man tar verkligen in sensommarkvälls-känslan i fotona =)

Svar: Det var jättemysigt på den ön! Kan helt klart tänka mig att åka tillbaka och se mer av den ön :D Tack så jättemycket! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - madabouttea.se:

Så mysigt! :D

Svar: Det var verkligen en jättemysig kväll! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Alice Lindström:

Vad vackert!

Svar: Tack så jättemycket Alice! :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp