Skogspromenader och halvdagsutflykt

Den här helgen har varit så bra, helt perfekt.
 
Helgen började med att jag åkte och storhandlade på fredagen efter jobbet. Jag passade också på att fota bilder på bilen (till inlägget om bilreparationen). På kvällen kom Karro hem till mig, vi drack lite vin och pratade ikapp oss en massa. Även om vi ses på jobbet varje dag så har vi inte setts utanför jobbet sen innan sommaren så det var på tiden.
 
Igår tog jag sovmorgon, åt frukost framför Nyhetsmorgon. Efter det mötte jag upp Karin och vi promenerade i Rydsskogen i ungefär en timme. När jag kom hem satt jag och redigerade de sista bilderna från sommaren och uppdaterade lite i min portfolio på hemsidan. På kvällen tittade jag på filmen "Fyren mellan haven". Det är en film jag har velat se sen jag läste boken i våras. Filmen var bra men boken bättre då den innehåller mer.
 
Idag åkte jag hemifrån strax efter åtta på morgonen. Då åkte jag och hämtade upp Jonas. Sen styrde vi bilen söderut på E4:an. Vi skulle nämligen till Omberg. Det tar ungefär en timme att åka dit från Linköping. När vi kom fram till Omberg så parkerade vi bilen vid Stocklyckes vandrarhem. Därifrån går olika leder, vi valde den blåa leden som är 6km lång. Det var en perfekt dag för vandring och det var en väldigt fin led. Utsikt över Vättern, bokskogar, tallskog och granskog. Mycket svamp var det också. Gissa om jag fick många fina bilder på minneskortet. Jonas fick låna min lite äldre systemkamera och fotade han också. En perfekt halvdag.
 
 Omberg, 10 september 2017.
 
 
Jag kom hem från Omberg för ungefär en timme sen. Nu sitter jag och dricker te framför datorn och ska skicka Jonas bilder till honom och så ska jag börja redigera mina bilder. Så det blir en lugn eftermiddag. Kanske sätter jag mig på balkongen och fortsätter att läsa deckaren som jag läser.
 
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Sara:

Älskar Omberg! Eftersom vi bara bor nån halvtimme därifrån brukar det bli några besök om året. ^^

Svar: Det är verkligen härligt på Omberg. Mina andra bilder från Omberg kommer upp på bloggen imorgon på eftermiddagen :D Mysigt att bo så nära, för mig tar det ungefär en timme att åka dit :)
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Anita:

Mysigt :D

Svar: Det är verkligen supermysigt att få vara ute i naturen :D
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Hanna Karlsson:

Jag var på Omberg med familjen i somras och jag verkligen älskar det stället.

Svar: Vad kul, det är verkligen helt underbart där. Vill dit snart igen och fota mer :)
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Bea:

Så härligt det låter!

Svar: Det var jättehärligt :D
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Mathilda:

Åh fina bilder du har på din blogg!!

Svar: Tack så jättemycket! Vad glad jag blir över att du gillar mina bilder! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#6 - - Netti Starby:

Vad roligt att ni besökte Omberg och jättefina bilder! :-D Kramis

Svar: Tack! Ja, det var kul med Omberg. Imorgon kommer ett inlägg upp här på min blogg med många av bilderna jag tog när vi var där :) Kram
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp