Bröllopsavtal, hjulskifte och kompisar.

Den här veckan har varit ganska lugn men ändå bestått av lite olika saker.
 
Söndagen för en vecka sedan var det soligt och jättevarmt här i Linköping. Då mötte jag upp Anna på stan och tog en promenad i solskenet. Vi gick till Trädgårdsföreningen och glassade i solen en stund innan vi gick hem till henne och hennes sambo. Där satt vi på deras balkong och pratade, vi skrev även avtal då jag ska fota deras bröllop i sommar.
 
I måndags efter jobbet åkte jag ner på stan igen, den här gången med Mari. Efter att ha uträttat några ärenden köpte vi med oss fika och åkte hem till Mari. Där fikade vi och pratade en massa strunt.
 
Efter jobbet i tisdags åkte jag ner på stan för femte dagen i rad. Jag skulle träffa ett blivande brudpar vars bröllop jag ska fota i sommar. Vi hade bröllopsmötet på ett café på stan, pratade om deras bröllop och skrev avtal. Det gick jättebra och det blir nog ett väldigt fint bröllop.
 
På onsdagen efter jobbet tog jag det mest lugnt. Redigerade ett gäng bilder och scannade in negativ. Jag har runt 5000 negativ som jag ska scanna in, så det tar lite tid. Jag läste även någon timme på kvällen och la mig tidigt för jag var så trött i början av veckan.
 
Innan jobbet på torsdagen åkte jag med bilen till däckverkstaden och lämnade den där. Därefter promenerade jag därifrån till jobbet vilket tog ungefär tjugo minuter. På eftermiddagen efter jobbet gick jag tillbaka till däckverkstaden och hämtade ut bilen som hade fått sina sommarskor under dagen. Så smidigt och bra. När jag kom hem igen scannade jag negativ och redigerade bilder precis som på onsdagskvällen.
 
I fredags var det sista dagen för min lärarstudent att vara med mig, hon har varit hos mig i nio veckor, så det kommer att kännas tomt utan henne på jobbet. På fredagskvällen åkte jag ner på stan med Kalle och Mari. Vi tog först en öl på Backen som är ett ölcafé. Efter en öl där gick vi vidare till The Horse and Hound där Anna hade bokat bord. Anna och Kristoffer anslöt sig till oss där. Vi fem åt middag och hade en väldigt trevlig kväll. Jag kom hem vid halv tolv och det var skönt att det inte blev jättesent.
 
Selma på balkongen i morgonsolen.
 
 
Igår började jag dagen på balkongen i solen med Selma. Därefter spelade jag in två klipp till Youtube och jag redigerade klart ett som kommer upp på tisdag. Mitt på dagen mötte jag upp Mari och Kalle. Vi tog en promenad i skogen. Det var så mysigt och hela skogen doftade solvarma stigar och kåda. Skinnjackan åkte av då det var för varmt. Efter vår skogspromenad gjorde vi fruktsallad hemma hos mig som vi åt i solen på min balkong. En helt perfekt dag.
 
På väg mot Mari och Kalle. Fruktsallad i solen.
 
Idag toppade jag min fil med jordgubbar och banan som var kvar från fruktsalladen. Jag hade även lite rostade kokoschips på det. En så härlig start på dagen. Satt i soffan med Selma i knät och läste en bra stund innan jag tog tag i dagen. Eller ja, innan jag satte mig framför datorn för att redigera bilder. Jag har även betalat fakturor och deklarerat. En lagom produktiv dag och skön söndag.
 
Lyxig söndagsfrukost.
 
Nu laddar jag inför nästa vecka och jag tror att det blir ytterligare en bra vecka. Det ser ut som om den kommer bli lugnare. Jag har ingenting inplanerat än, förutom att jag fortfarande har en massa bilder att redigera och en massa negativ att scanna.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Denise:

Vad kul med flera bröllopsfotograferingar att se fram emot! :D

#2 - - Iza Palm:

Mycket att se fram emot, så himla härligt. Ett bra fotoår låter det som ! Gud vad härligt, se om det blir några möbler till våran balkong i sommar xD Haha.Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp