Häng med på fotoutflykt

Den där tisdagseftermiddagen jag var i Tinnerö och fotade så filmade jag lite också. Eller rättare sagt så filmade Adine mig när jag fotade och delade med mig av några små fototips. Videon har funnits i några dagar på min Youtube-kanal nu och jag tänkte att det var dags att visa den här också. Men prenumerera gärna på min kanal så missar du inga videos (om du gillar det som jag lägger upp), för jag kanske inte delar alla här.
 
 
 
 
Youtube | foto, fotoutflykt, youtube | | En kommentar |

Utflykt och shoppingtur

Igår brummade jag iväg på utflykt med Tove. Vi åkte till Tinnerö och gick runt Rosenkällasjön. Det är ungefär 3-4 km att gå på fina stigar. Det är en bra runda som jag har gått flera gånger förut, men det var första gången för Tove. Under rundan pausade vi och drack te och fikade kanelbullar, det smakar så mycket godare ute i naturen. Det var så tyst och fridfullt i snön. Jag fotade en del och fick även lite filmat, så det blir ett filmklipp från den utflykten också (förra Tinnerö-utflykten finns på film här).
 
 
Idag åkte jag till Tornby med några kompisar. De skulle köpa lite nya möbler till sin lägenhet så vi åkte runt till tre möbelvaruhus. Det blev lunch på Max. Efter vår shoppingrunda lämnade vi lite av sakerna hemma hos mina kompisar och sen åkte vi vidare hem till mig. Hemma hos mig fikade vi semlor och drack kaffe.
 
Nu ska jag redigera bilder från gårdagen och lyssna på P3-dokumentär.
 
Vardag: Blandat | | 2 kommentarer |

Sportlov

Det är sportlov nu i veckan som kommer för den delen av Sverige där jag bor. Det är lite konstigt, jag är fortfarande inställd på att sportlovet ska vara vecka nio, då det var det under hela min uppväxt. Men i Östergötland är det vecka åtta. Jag klagar faktiskt inte heller. För nu fyller jag år på lovet, då slipper man bli firad på jobbet (även om det var flera barn som sa grattis idag). Sen är det väldigt skönt med en veckas semester såhär då det har varit ganska intensivt på lärarjobbet och det kommer bli intensivt när jag kommer tillbaka igen.
 
Men nu är jag alltså ledig, och jag ska vara jätteledig i en vecka. Det är galet skönt. Sen är jag ledig i två dagar till för jag ska på begravning. Det är lite tråkigt men samtidigt en del av livet och jag tror det blir en väldigt fin begravning och jag kommer få träffa många människor som jag tycker så mycket om som jag har kvar i livet och det är fantastiskt. Jag blir så glad av att tänka på alla fina människor som finns och har funnits i mitt liv!
 
Annars på lovet tänkte jag försöka vara ute mycket och fota massor, för nu känner jag fotosuget och är så pepp på det kreativa. Jag är också superpepp på att åka iväg på äventyr i naturen, ha med matsäck och andas lite frisk luft. Någon gång åker jag upp till Stockholm, men har inte bestämt exakt när. Däremot har jag två dagsutflykter inbokade (planeringsfreaket i mig kan inte riktigt låta bli att vara helt oplanerad).
 
Foto: Adine Lundahl, 6 februari 2018
Från när vi var i Tinnerö - se mina bilder här
 
 
Vardag: Blandat | | En kommentar |
Upp