Stockholm, snöig fotoutflykt och skogspromenad

Det har varit en välbehövlig paus från sociala medier för mig nu. Jag har ju inte helt låtit bli att ha koll och inte helt låtit bli att ladda upp lite på Instagram och Twitter (det tar ju inte lika lång tid som att producera ett blogginlägg eller ett Youtube-klipp). Men det börjar kännas som att jag vill tillbaka till både bloggen och Youtube, så det kommer bli så. Kanske kommer jag tillbaka lite sporadiskt här först innan det blir mer regelbundet. Hur som helst.
 
Dagarna går i vanlig ordning väldigt fort. Lärarjobbet flyter på bra och är ganska intensivt med lektioner och möten i ett. Men det är fortfarande väldigt roligt, även om jag ser fram emot en vecka ledighet snart.
 
Jag har varit i Stockholm två helger i rad nu för att rå om familjen och träffa delar av släkten. Det har varit så rätt beslut och så mysigt. Jag är verkligen glad att jag åkte upp båda helgerna. Jag hann också träffa Cili när jag var upp nu i helgen som var, vi spelade spel och gick en mysig hundpromenad i solen. I söndags fick jag också sällskap hem i bilen av Mari och Kalle som också hade varit i Stockholm och skulle hem till Linköping. Det är så bra att samåka, det är mycket roligare. Sen fick Mari köra en bit också för jag var ganska trött.
 
Nu i veckan träffade jag Anna och Mari en kortis på måndagen, de kom förbi för att hämta några papper.
 
I tisdags gick jag direkt när min schemalagda tid var slut på lärarjobbet, så jag hann åka iväg och fota i dagsljus. Jag fick med mig Adine som filmade lite med min lilla kompakta systemare, det kommer därför upp en video från den fotopromenaden lite senare. Det var också väldigt kul att fota igen och det var fint ute i snön. Kanske inte jättesmart då jag är lite förkyld, det blev lite värre sen igen, men det var helt klart värt det. Man kan ju inte bara sitta hemma och vänta på att förkylningen ska försvinna.
 
Bild från den lilla fotoutflykten i tisdags. Foto: Adine
 
Igår tog jag en långpromenad med Tove genom en snöig skog.
Ikväll är första kvällen på en vecka som jag bara är hemma. Det är så skönt. Jag ska ha en lugn mysig kväll framför TV:n, dricka te, mysa med Selma och kanske tappa upp ett fotbad.
 
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Erik (Frankrike ):

Hej Annie
Vi har också snö i Frankrike. Det var kaos i Paris . Men snö var så väcker om vårt lanthus.Naturligtvis har jag mycket fotat.
Varma hälsningar till dig
Erik (Frankrike )

Svar: Hej, kul att ni också har snö:) Mysigt att du varit vid ert lanthus och att du har fotat mycket :) Hälsningar Annie
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Wanderlust by Jona:

Hoppas du får en härlig och lugn helg! :)

Svar: Tack! Det fick jag och den här helgen blir också bra med lite utflykt och att bara vara :)Hoppas att du också får en bra helg nu så ses vi nästa vecka :)
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Denise:

Ibland är det verkligen skönt att bara vara hemma <3

Svar: Ja, verkligen. Det behövs ibland i lagom doser :)
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Hanna Karlsson:

Hoppas att du får en härlig helg!

Svar: Tack, det hade jag och tror att den här helgen också blir bra! :) Hoppas att du också hade en bra helg och får en bra helg nu :)
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Louise:

Man behöver en paus från sociala medier ibland :)

Svar: Yes, man kan ju inte leva livet framför olika skärmar hela tiden, man måste ju uppleva verkligheten också :)
Fotograf Annie Fredriksson

#6 - - Rebecca Adnell:

Haha, vilken underbar bild! Undra om man inte spenderar mer tid liggandes på marken än stående när man är ute och fotar ;)

Svar: Tack så jättemycket :) Haha, eller hur, liggandes marken eller andra konstiga ställningar ;)
Fotograf Annie Fredriksson

#7 - - Lena:

Skönt med pausen, och jag håller absolut med dig, förkylningar kommer och går men livet kan inte stanna upp för det!
Hoppas du hade en skön och avkopplande kväll med fotbadet :D

Svar: Ja, den var välbehövlig :)
Nämen precis jag tycker det är så segt att bara vila om man är förkyld, man får väl ta det lite lugnare och vara noga med sömnen men jag måste göra saker ganska som vanligt ändå :P
Det var en jättebra kväll med fotbad, ska helt klart ha fler sådana kvällar :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp