När verkligheten kommer emellan

Det är så mycket som händer just nu. 
 
På jobbet är det mycket utöver den vanliga undervisningen. Förra veckan jobbade jag några ganska långa dagar och jag tror att det blir ganska långa dagar den här veckan också. Jag är ansvarig för lärportalen som vi ska använda och den ska göras om och användas på ett annat sätt (mer genomtänkt sätt) än vad vi gjort tidigare. Jag har fått en student som påbörjade sin slutpraktik hos mig idag. Allting är jättekul och det fungerar med lite planering.
 
Dessutom så måste jag ha ett socialt liv också för att fungera. Det går också och jag tar det ganska spontant just nu för jag orkar inte riktigt planera upp allt. Jag gör det jag känner för helt enkelt. Vill inte bara jobba och sova. Förra veckan gick jag ut och åt middag en kväll och det var en jättebra kväll. I helgen åkte jag till Stockholm för att tillbringa kvalitetstid med mina föräldrar och några av släktingarna. Det kändes så rätt och välbehövligt. Dessutom så lämnade jag både bilen och Selma i Stockholm, så jag ska åka tillbaka dit snart igen.
 
Det som blir lite lidande just nu är alltså mina sociala medier och firman. Det gör dock inte jättemycket då det är lågsäsong och jag har mer jobb inbokat till våren och sommaren. Fotograferandet och framför allt de sociala medierna får helt enkelt vänta lite för just nu måste jag prioritera annat som känns viktigare.Och fotosuget kommer tillbaka, det vet jag för det brukar alltid göra det, men jag tänker inte tvinga fram det just nu. Eller egentligen är det inte fotandet som som jag inte har lust med, det är tiden framför datorn som inte alls lockar. Hur som helst, det lär också komma tillbaka någon gång.
 
Och jag älskar att jag har så mycket olika pusselbitar i livet så att jag får den variationen som jag ändå har. Jag skulle inte vilja välja bort något helt, inte i nuläget i alla fall. För jag vill ha alla delar i mitt liv och vill jag det så kan jag. Samtidigt så måste jag också lyssna lite på att jag kanske inte kan göra allting samtidigt. För jag måste sova också, och tyvärr så kan jag inte prioritera bort det för då fallerar allt och det vore ju ganska tråkigt. 
 
Nu vet ni varför jag kanske inte uppdaterar här så mycket nu i veckan.
Det mesta känns väldigt bra i verkligheten, det är bara att jag inte riktigt hinner med den här cybervärlden just nu.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Denise:

Helt rätt, det gäller att prioritera :)

Svar: Ja, det känns verkligen helt rätt :)
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Lena:

Bra tänkt. Sociala medier är verkligen inte en prioritet i det här läget. Ta hand om dig!

Svar: Tack! Ja, det är viktigare med verkligheten även om det är kul på sociala medier också (i lagom dos) :P :)
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Iza Palm:

Socialt liv är bra, och bättre än det cybervärlden erbjuder ibland, måste komma ihåg att vara där med :)

Svar: Eller hur! Jag brukar kunna balansera båda men nu blev det lite för mycket i verkligheten som jag kände att jag måste och VILL prioritera. Så skönt att faktiskt inte ha ångest över den prioriteringen också :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp