Skog och foto

Den här veckan har känts både lång och kort. Det är lite konstigt.
 
Lärarjobbet går bra och det är så kul att jobba med att lösa vissa problem och se en utveckling. I onsdags efter lektionerna var det dock inte lika kul, då var vi iväg på kurs. En kurs jag tycker kändes ganska meningslös, men ett måste för att få undervisa i det ämnet. Men jag har svårt att gå på kurser där de typ berättar vad som står i en text som jag kan läsa och göra vissa moment som om man vore sju år. Jag som för det mesta är positiv blir typ komiskt negativ. Hur som helst, det var fint på vägen hem från kursen, då dansade stora snöflingor i luften.
 
I fredags med jobbet var vi i skogen med barnen och de fick fota vintertecken. Så mysigt, jag blir så glad av att få komma ut lite i naturen. Efter jobbet i fredags gjorde jag inte alls mycket, kollade på "På spåret" och gick och la mig ganska tidigt.
 
I fredags i skogen (fotad med min lilla spegellösa systemkamera).
 
Annars i veckan har jag hunnit träffa flera kompisar. Karin och jag tog en promenad i måndags. Jag träffade Adine i tisdags för att låna hennes cykel (så jag kunde göra sällskap med kollegorna till kursen i onsdags). I torsdags åkte jag ner på stan och köpte mer te då det höll på att ta slut (tur att de hade den sorten jag ville ha inne). Efter teköpet kom Tove hem till mig, vi fikade och tittade klart på Jul i Kapernaum (julkalendern från 1995).
 
Igår tänkte jag gå upp tidigt för att fota, men det var sådär gråmulet och träden var grönbruna så det kändes inte alls inspirerande. Därför redigerade jag istället klart en video till min Youtube som kommer upp på tisdag. Sedan blev planerna för dagen lite ändrade så jag fick mer tid mitt på dagen. Så då kom jag iväg ut med kameran ändå. Jag fick med mig en kompis till Tinnerö och vi fotade. Det var så härligt att äntligen bara få ligga på marken och fota skog och vatten och snö. När jag kom hem hann jag vara hemma någon timme innan jag fick besök och det blev en mysig kväll med massa prat och musik.
 
Från gårdagens fotopromenad.
 
Idag tänkte jag inte göra så mycket alls. Eller så slutar det med att jag ringer en kompis eller rastar kameran igen. Jag får se lite hur det blir idag, ta det lite som det kommer. Sådana dagar kan vara så sköna.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Lena:

Det är så sjukt viktigt med en bra föreläsare på kurser eller föreläsningar. Någon som kan fånga en och hålla kvar ens intresse annars går det absolut inte in det dem säger. En gång gick jag på en kurs och den personen pratade neutralt i 3 timmar, slutade lyssna till slut och tydligen resten av kollegorna och chefen med. Vi skulle diskutera på Personalmötet senare men ingen mindes speciellt mycket av den hahaha.

Vad mysigt att gå ut i skogen!

Svar: Ja, det är så tråkigt när föreläsaren inte är bra och inspirerande. Känner igen mig i det du skriver, det blir verkligen bortkastad tid då när man inte kommer ihåg något. :P

Ja, det är verkligen härligt vagt vara ute i naturen :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp