Välj rätt kamera

Det vanligaste fotofrågan jag får tror jag är just den om kameraval. "Vilken kamera ska jag välja?". Jag tycket att det är en väldigt svår fråga att svara på då behoven är ganska individuella. Hur som helst, här är en video där jag egentligen inte alls svarar på frågan, men försöker lite.
 
 
 
Youtube | |
#1 - - Håkan:

Riktigt bra! Det är ju alltid ens eget behov som bör styra, inte andras. Se’n går det ju att ha olika favoritfabrikat, men det är ju en senare fråga....

Svar: Tack så jättemycket! Kul att du gillade klippet! :D Ja, man ska ju köpa saker för sina egna behov inte för andras behov :)
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Erik (Frankrike ):
Hej Annie
Det är sannt, kameraval är en svår fråga. Jag tycker också att det beror på behoven av varje fotograf.Glom inte att det viktigaste är bilden som du ta.
Varma hälsningar från Erik

Svar: Hej Erik! Det är verkligen sant att bilden är viktigare än kameran. Fotar du inte med kameran du har så är den värdelös :P :)
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Corina:

Kul med videos och fina vinter bilder ovan 👍

Svar: Tack så jättemycket!! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Denise:

Åh jag som precis har varit iväg för att kika på ny kamera idag, haha! Första systemkameran jag hade var en nikon D60 som jag sedan uppgraderade till en Nikon D5100. Jag sålde den sen när jag inte hade fotat på ett väldigt bra tag och hade tappat lusten. Och köpte istället en liten systemkamera, Panasonic Lumix GM1 för att jag hellre ville ha en liten som jag kunde fota mer här och nu men ändå kunna byta objektiv och ändra inställningar.
Nu vill jag dock kunna fota mer rörelse igen när jag har Baloo och där är den kameran totalt värdelös så nu vill jag ha en större systemkamera igen haha! :'D

Svar: Kul att du kikat på en ny kamera. Jag skulle nog aldrig kunna byta mina stora systemkameror mot bara en liten, men jag gillar min lilla som ett komplement till de stora. :) Förstår att du vill ha en stor igen och att du vill ha bra bilder på fina Baloo :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp