En helt vanlig ovanlig vecka

Den här veckan har varit lite annorlunda men ändå ganska vanligt. Vi hade två studiedagar på lärarjobbet. Tisdag och onsdag jobbade vi utan barn med inspirerande föreläsningar och diskussioner. Det är väldigt skönt som omväxling men det var väldigt roligt att få jobba med barnen igen på torsdagen.
 
Efter jobbet på måndagen åkte jag ner till stan och fikade med Mari, sen promenerade vi hem genom dimman. Det var jättemysigt.
 
Tisdagskvällen blev en lugn hemmakväll med fotbad och True Blood.
 
På onsdagen åkte jag ner till stan efter jobbet igen, den här gången på bröllopsmöte. Jag träffade ett blivande brudpar som jag ska fotografera. Vi gick igenom lite av upplägget på dagen och vad som skulle fotograferas, samt skrev avtal. Det ska bli jättekul att komma igång och fota bröllop igen efter några månaders uppbehåll.
 
Efter jobbet på torsdagen tog jag och Adine en långpromenad i kvällssolen. Det är så skönt nu när dagarna blir längre. Så mycket vårkänslor. Jag hade också med mig nya kameran så det blev några bilder. Om man tittar nära på snön precis vid vägkanten så har den smält till så fina former.
 
 
Fredagskvällen blev en lugn hemmakväll vilket var jätteskönt.
 
Lördagen började med en sovmorgon. Sedan åt jag frukost och drack te på balkongen i solen. Det var jätteskönt. Min balkong ligger bra i solen och det är oftast vindstilla där så det kan bli ganska varmt trots minusgrader ute. Jag satt där i två timmar och läste. Därefter åkte jag till Tinnerö där jag hade en gravidfotografering. Det kändes jättebra och jag fick många fina bilder på minneskortet. Kvällen tillbringade jag i soffan framför True Blood. Jag är snart klar med den serien och efter det ska jag pausa serietittandet.
 
 
Idag skulle jag åka ut och fota, men planerna ändrades. Promenerade ner på stan med Mari istället. Vi fikade och shoppade lite. Sen tog vi bussen hem till mig och drack te på balkongen. Därefter följde jag med henne till Hemköp för jag blev sugen på soppa (det händer nästan aldrig). Så jag köpte ingredienser till en morotssoppa som min kusin bjudit mig på en gång och lagade det till middag.
 
Det har varit en jättebra vecka och nu är jag taggad på nästa vecka. Nu ska jag redigera lite fler bilder från gårdagen innan jag stänger av datorn. Sen ska jag varva ner, sätta mig i fåröljen med en kopp te och läsa.
 
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Denise:

Låter som en härlig vecka <3

Svar: Det var en jättebra vecka! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Netti Starby:

Vilken härlig vecka du har haft! :-D

Svar: Ja, det var verkligen en jättebra vecka! :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp