Förändringar på bloggfronten

Under hela året och även stundtals innan så har jag känt att jag inte riktigt har haft tid eller lust till att blogga. Vilket är jättetråkigt då jag har bloggat mer eller mindre sedan 2006 (den här bloggen sedan 2009) så sluta vill jag inte riktigt. Däremot har jag kommit fram till att jag måste ha en förändring.
 
I min vardag så jobbar jag heltid som lärare, vilket jag inte vill blogga om. När jag är ledig så vill jag umgås med mina nära och kära, det vill jag inte heller blogga så mycket om. För vissa delar vill jag faktiskt ha för mig själv även om jag absolut kan dela med mig av vissa saker vi gör, som till exempel utflykter där jag även har fotat natur eller så. Hur som helst, så finns inte utrymme för att vardagsblogga för mig längre.
 
Däremot så vill jag fortfarande skriva om foto. Jag vill skriva om skärgården. Och såklart dela med mig av mina bilder från olika fotograferingar och skärgårdsäventyr. Därför har jag kommit fram till att jag ska göra om mitt bloggande. Den här bloggen får finnas kvar som ett arkiv men det kommer inte komma upp nya inlägg här.
 
Jag kommer ha ett nytt upplägg när det kommer till bloggandet och det nya materialet kommer finnas på två ställen med två lite olika nischar. Även om det känns lite tråkigt och tomt att sluta blogga på den här bloggen så känns det som rätt beslut, både för mig, för mitt företagande och fotograferande.
 
 
Vill du se bilder från olika fotojobb, få lite fototips så kommer jag blogga sådant på min företagshemsida - här är en direktlänk: www.anniesfotografier.se/fotoblogg.
 
 
 
Vill du se bilder och läsa om mina skärgårdsäventyr så kommer jag bloggga sådant på min skärgårdshemsida - här är en direktlänk: www.skargardsfotografier.se/blogg.
 
 
 
Vill du hänga med lite mer vardagsnära så kommer jag fortsätta lägga upp lite sådant på min Instagram - @fotografannie
 
 
Tack för den här tiden på den här bloggen. Jag hoppas att vi ses på någon av de andra bloggarna eller på Instagram.
 
Vardag: Blandat | | 5 kommentarer |
Upp