Jobb, en förkylning och mera skärgård

Förra måndagen sprang jag runt i regnet och lekte med barnen på rasten, för att jag tyckte att de skulle röra på sig lite ute och inte stå och trycka under tak. Jag antar att jag blev förkyld då jag blev rejält kall och blöt, så jag var faktiskt hemma från jobbet två dagar förra veckan. Men på fredagen var jag tillbaka på banan igen, även om min hals kanske inte riktigt höll med. Jag mådde jättebra men blev väldigt hes på eftermiddagen, och jag tror inte att det var så bra att jag sjöng i bilen på väg till skärgården.
 
För förra fredagen åkte jag nämligen ut i skärgården, till min ö. Det var en jättemysig helg. Jag fotade inte så mycket, utan jag mest bara var, vilket var så skönt. Lite foto blev det dock på söndagen. På måndagen tog jag ner lite sly och småträd och i tisdags lämnade jag katten på ön för att åka tillbaka till Linköping. Anledeningen till att jag lämnade katten var att pappa skulle ut på onsdagen och Selma trivs så bra på ön så hon fick lite längre semester (även om det är tomt utan henne i lägenheten).
 
När jag kom tillbaka till Linköping i tisdags mötte jag upp Tove och vi tog en promenad i skogen. Sen drack vi te hemma hos mig.
 
Den här veckan har varit så konstig. Onsdagen kändes som måndag. Efter jobbet då åkte jag och köpte lite växter till balkongen med Mari och Tove. Jag förstår inte riktigt att det är fredag idag, men trots en kort och konstig vecka så är det skönt med helg igen och jag tror att helgen blir jättebra, trots att det inte blir skärgård.
 
29 april 2018
 
 
Nu funderar jag lite på vad jag ska göra ikväll. Om jag ska sätta upp tavlor, sätta mig på balkongen och läsa, ta en promenad eller slappa i soffan framför TV:n. Så många bra valmöjligheter och lite lätt beslutsångest. Ha en trevlig helg!
 
 
Follow my blog with Bloglovin
Vardag: Blandat | |
#1 - - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Känns som många lärare är sjuka nu, flera kollegor och vänner i branschen som blivit förkylda. Är kanske för att vi är ute så mycket ;), samt att man inte klär sig bra utan luras av värdet :).Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp