En vecka i skärgården

I måndags åkte jag, som jag skrev i ett tidigare inlägg, ut till skärgården. Jag var ju ledig i veckan eftersom det var höstlov. Det var väldigt skönt att åka ut till ön och tanka energi. Dagarna där ute var så lugna och tysta. Varje morgon åt jag frukost ute, det är så skönt. Jag fotade ganska mycket, läste en del, tittade lite på serier (skönt med fiber i stugan). Skrotade runt i sköna friluftsbyxor och stadiga skor.
 
 
 
På torsdagen kom pappa ut. Pappa åkte en bit ut med Waxholmsbåt, sen hämtade jag honom (och grannen tvärs över viken) med vår båt vid en annan ö och vi körde mot våran ö. Pappa och jag drog upp två av båtarna, så nu är det vinter.
 
 
På fredagen tog jag båten in mot fastlandet igen. Selma fick vara kvar på ön för mamma och pappa skulle vara där i helgen, så jag ska hämta henne i Stockholm nästa helg. Väl på fastlandet träffade jag min ena kusin och hans familj och hann jag krama mamma som kom med den bussen jag skulle ta in mot stan. Mamma hoppade på båten och jag hoppade på bussen som tog mig till tunnelbanan som tog mig till pendeltåget. Sen kom jag hem till mina föräldrars hus, kollade på Idol och sov sedan en natt där.
 
Det fanns främst två anledningar till att jag åkte till mina föräldrars hus och sov där en natt innan jag åkte till Linköping. Dels för att min bil stod där då pappa hjälpt mig med bilen när jag var i skärgården och dels för att det blir ganska långt att åka från skärgården hela vägen till Linköping själv (speciellt när det blir mörkt så tidigt och man får köra mycket i mörkret).
 
Igår åkte jag ner till Linköping. Hämtade ut två paket, två canvastavlor med skärgårdsmotiv som mina föräldrar har beställt av mig. Sedan tvättade jag lite och började redigera bilder från veckan. Det kommer komma upp en hel del skärgårdsbilder, hundbilder och barnbilder här framöver.
 
Idag ska jag fortsätta redigera bilder. Jag ska även åka ner på stan och luncha med en kompis. Jag ska även gå in på mitt gamla jobb och köpa en kalender för 2018.
 
Bara sitta och njuta av lugnet med den utsikten är fantastiskt. Det är som att sitta mitt i en tavla. Så overkligt verkligt.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Felicia:

åh vad mysigt

Svar: Ja, det var jättemysigt och så välbehövligt :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Ake:

Jag förstår din stillhet :) Härliga motiv :)

Svar: Ja, det är så skönt att komma dit och bara koppla av med många fina motiv. Ska lägga upp finare motiv än mina fötter lite senare när jag hunnit gå igenom alla bilder ;) :)
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - MADDISENJ.SE:

Gud så rofyllt och härligt

Svar: Ja, det var riktigt skönt! Älskar att vara i skärgården! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Paulina Gunnardo:

Ser underbart ut!

Svar: Det var det verkligen! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Johanna Utterberg :

Låter som en härlig vecka! :)

Svar: Det var en enormt härlig och välbehövlig vecka! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#6 - - Netti Starby:

Åh vad underbart och så vackert det är! :-D Kramis

Svar: Ja, det var verkligen underbart! Det är så fint där! :D Kram
Fotograf Annie Fredriksson

#7 - - Tess:

Åh, vad härligt det ser ut! :)

Svar: Det var riktigt härligt också! :D Ska lägga ut fler bilder från veckan lite senare :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp