Fotopromenad, föreläsning och en lugn helg

Det har varit en jättebra vecka. Ganska lagom lugn men jag har ändå fått en del gjort.
 
I tisdags efter jobbet fick jag med mig Adine ut på en fotopromenad till Gamla Linköping. Det var jättemysigt och så roligt att fota i mörkret med stativ igen. Grädden på moset var ju att det fanns ett tunt tunt litet lager snö på marken, som tyvärr har smält bort nu.
 
Adine tog en bild på mig.
 
I torsdags åkte jag ner på stan på eftermiddagen för att gå på en föreläsning med jobbet. Den handlade om nyanländas väg in i skolan och var väldigt intressant. Efter föreläsningen bjöds det på vinmingel. Jag stannade med några kollegor och tog ett glas rött, vilket var jättetrevligt. Hon som föreläste kom och satte sig vid oss och pratade också. Det är verkligen spännande och intressant att försöka förstå andra människor och utmana sig själv och sina fördomar. För alla har fördomar, det i sig tror jag inte är frånkomligt eller farligt. Det farliga med fördomar är ju om man inte är medveten om dem eller utmanar dem.
 
Fredagen gjorde jag inte så mycket, jag var ganska trött efter jobbveckan. Det blev lite fix hemma i lägenheten. Jag låg i soffan och tittade på Idol med Selma i knät. Väldigt lagom.
 
Nu i helgen har jag redigerat lite bilder. Jag tog mig ut på en promenad igår och såg Vallastaden för första gången. Det är väldigt annorlunda och häftig arkitektur där, men jag skulle nog inte vilja bo så tätt (för husen är jättenära varandra). Efter det kom Adine över till mig och vi lagade middag ihop, hamburgare med pommes.
 
Idag har jag fortsatt att redigera lite bilder. Började på ett nytt projekt (nu säger jag A och inte B igen - berättar mer sen). Det blev en höstvintrig promenad med Adine i skogen. Tyvärr hade vi inte kamerorna med oss, men jag fotade lite med mobilen. Nu är jag hemma igen och snart kommer Adine hem till mig igen för att jobba lite.
 
Två bilder jag la ut på min instagram (@fotografannie) nu i helgen.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Sara:

Kul att du har Instagram! Följde på direkten, Helgur89 heter jag. :)

Svar: Ja, klart jag har instagram :P :D Vad kul, jag ska kika in din instagram också :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - emelie jonasson :

Eller om man med fördommar råka yttra dem vid fel tillfälle eller helt enkel råka säga hög vid fel tillfälle att man är lite fördomsfull. farliga grejer det där. bäst att få kontroll på dem :)

Svar: Ja, det är lätt hänt och många idag är så snabba på att hugga direkt. Men jag tror absolut att det är viktigt att prata om och att man erkänner att man har fördomar. Hur ska man annars kunna jobba med fördomar och utmana dem, så att man själv utvecklas som person. :)
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Joanna-livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2:

åh där var jag mycket som barn

Svar: Var då? I Gamla Linköping? :)
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - J:

Fina bilder!!

Svar: Tusen tack :D
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Marias Memoarer:

Cool bild där med löven under den sköra isen :)

Svar: Ja, jag är så nöjd med den bilden. Var lite småsur över att jag inte hade någon systemkamera med mig utan bara mobilen, men det blev ju en bra bild ändå :P :)
Fotograf Annie Fredriksson

#6 - - Alice Lindström:

Spännande med ett nytt projekt!

Svar: Ja, det ska bli jättekul! Har redan tjuvstartat lite, men kör igång på riktigt i januari :D
Fotograf Annie Fredriksson

#7 - - Amanda:

Åh vad kul med ett nytt projekt!!<3

Svar: Ja, det är superkul! Jag är så taggad! :P :D
Fotograf Annie Fredriksson

#8 - - Emma :

Låter väldigt härligt o fina bilder :)

Svar: Tack så jättemycket! Det var verkligen en härlig vecka och helg :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp