Höstdag i skärgården

Det var en ganska grå morgon, den 31 oktober, så jag tänkte att jag struntar i kameran och går ut för att hämta ved. Jag släpper också ut Selma. När jag kommer ut så möts jag av total tystnad. En råbock står och tittar på mig en bit bort i skogen. En ekorre mumsar på en kotte. Det var så magiskt och fridfullt. Veden får vänta, jag hämtar kameran. När jag kommer ut igen har såklart både ekorren och råbocken försvunnit men jag tar en runda med kameran i alla fall. I slutet av rundan börjar det snöa, men det fick jag tyvärr inte på bild då det var så smått.
 
När jag kommer tillbaka till stugan gör jag i ordning frukost som jag äter ute (som alltid när jag är på min ö). Jag fick frukostsällskap av en ekorre. Sedan hämtar jag veden som jag hade tänkt göra innan frukost (och fotorundan) innan jag går in i stugan för att läsa.
 
 
Mitt på dagen har det klarnat upp, så jag tar en till vända med kameran. På mysiga skogsstigar och bland krokiga skärgårdstallar och enar.
 
 
Väl hemma på vår tomt igen så letar jag upp Selma som hade legat och sovit i växthuset. Hon vaknar till och kommer fram. Vi sätter oss och njuter i höstsolen ett tag.
 
 
Jag går in en liten stund igen. Selma är kvar ute. Någon timme innan solen går ner så kommer Selma in och jag går ut. Jag ska såklart fota igen. Den här gången tar jag roddbåten och ror till en liten kobbe som ligger utanför vår vik. Där förtöjer jag båten vid en sten och hoppar runt på klipporna och fotar i skymningsljuset.
 
31 oktober 2017
 
 
Kvällen tillbringade jag och Selma i stugan. Hon spinnandes i mitt knä när jag tittade på Once upon a time. En väldigt härlig och bra höstdag i skärgården helt enkelt.
 
Foto: Skärgård, Skärgårdsliv | Skärgård, foto, skärgården | |
#1 - - Iza Palm:

Vilka mysiga bilder, gillar isbilden och sen med enbären (är det va? de där blåa små på grenarna?), haha. Jag och växter. inte starkaste sidan! :P

Svar: Tack så jättemycket! Ja, isbilden blev lite cool och visst är det enbär :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Håkan:

Stämningar, känslor och ögonblick.... Kan det bli tydligare?

Svar: Tack så jättemycket! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Tandem:

Ovanligt lugna och fina bilder!

Svar: Tusen tack!! :D Vad glad jag blir över att du gillar bilderna :D
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Lennart Martinson:

Underbart!

Svar: Ja, det var alldeles underbart! :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp