Pannkaksfrukost, gitarrspel och skräckfilm

Veckan har rullat på i ett ganska behagligt tempo. Vi hade studiedag på måndagen, så då var eleverna hemma och vi personal fick tid att planera och jobba med sån't man inte riktigt hinner annars. Efter jobbet har jag faktiskt inte gjort mycket alls vilket har varit jätteskönt. Jag har hunnit fixa hemma och tagit det lugnt.
 
I fredags kom Frida från Stockholm och hälsade på. Det var första gången hon var i Linköping. Jag mötte upp henne vid tåget, sen gick vi till Rico och tog ett glas vin och pratade om gamla minnen (vi har känt varandra sen gymnasiet) innan vi åkte hem till mig.
 
På lördagen tog vi sovmorgon och började dagen med pannkaksbrunch. Därefter promenerade vi ner på stan och shoppade lite. Sen fikade vi på Espresso house, jag älskar att de har fått in saffransbullar igen, de är så goda. Vi tog bussen tillbaka hem till mig. Jag redigerade lite bilder och Frida vilade lite. Det är så skönt att ha så bra vänner som man faktiskt kan vara lite "osocial" med också. När det blev middagsdags lagade vi en jättegod kycklingwook. Frida spelade lite gitarr efter maten. Sedan tittade vi på skräckfilm och åt chips. Det var längesen jag såg en skräckfilm, jag har inte så många kompisar som vill se sådana filmer. En väldigt bra dag.
 
Idag gjorde vi inte så mycket alls. Vaknade, åt frukost och packade ihop. Sen lämnade jag Frida vid tåget. Jag åkte hemåt igen. Jag har satt igång en tvättmaskin med lakan. Nu sitter jag här vid datorn, tittar på Idol-reprisen och ska äta pannkaksresterna. Det blir nog en lugn söndagseftermiddag. Ska redigera bilder och läsa.
 
Hoppas att ni också har haft en härlig vecka och helg!
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Malin Bengtsson:

Låter som en perfekt söndag i mina öron! :-) Vart har du köpt hyllan man skymtar till höger i sista bilden? :D

Svar: Ja, det var en härlig söndag och helg :) Den hyllan är flera olika hyllor/skåp från IKEA som heter Eket, jag köpte sju kvadratiska skåp utan dörrar som jag satte upp på det sättet :)
Här kan du se mer hur skåpen ser ut hemma hos mig: http://blogg.anniesfotografier.se/2017/may/slagborrande-varvat-med-bildredigering.html
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - angelicasvarld.blogg.se:

låter som en så härlig helg!!

Svar: Ja, det har verkligen varit en toppenbra helg! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - sarah:

fina bilder

Svar: Tack så jättemycket :D
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Dixi Wonderland:

Låter som en bra helg :)

Svar: Ja, det var en toppenbra helg! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#5 - - Friday:

Ja, jag glömde totalt bort att Idol gick i fredags! 😂 Vi hade så mycket att prata om 😏 Tack för en fantastisk helg Anniepannie!

Svar: Jag också, att se TV-program live är inte jätteviktigt, det är viktigare att leva i nuet och ha det trevligt, och det tycker jag att vi hade i helgen! Tack själv för en jättehärlig helg Frida! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#6 - - Iza Palm:

Vilken mysig helg, verkligen. Skräck är inte en favoritkategori här iaf... Usch. Får mardrömmar såå lätt !!

Svar: Det var verkligen en jättebra helg! :D Jag tittar sällan på skräck men tycker att det är lite mysigt, och jag har inte fått några mardrömmar från helgens film (än?) :P :) Men man tycker ju olika :)
Fotograf Annie Fredriksson

#7 - - Iza Palm:

Haha, jag har blivit rekommenderad från psykolog att inte se skräck xD jag kan inte hantera det :p

Svar: Nämen då är det ju inte bra att titta på sånt :P Man gillar ju olika :)
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp