En lugn vecka och ett till skärgårdsäventyr

För ovanlighetens skull så var förra veckan väldigt lugn. Eller jobbet rusade väl på i vanlig ordning och jag hade mina två sista utvecklingssamtal för terminen. Men efter jobbet var jag bara hemma, förutom på torsdagen då jag tog en promenad och letade vårblommor i skogen med Adine.
 
I fredags efter jobbet läste jag på balkongen i solen innan jag åkte ner till resecentrum där jag tog tåget mot Stockholm. Tåget var försenat och jag kom hem till mamma och pappa vid elvatiden på kvällen. De var inte hemma så jag gick och la mig direkt.
 
Vid åttatiden på lördagen ringde väckarklockan. Då gick jag upp och gjorde matsäck och en timme senare började resan mot Årsta brygga. Där mötte jag upp mitt resesällskap och vi tog båten till Utö. Det var en väldigt fin och mysig ö som jag vill åka tillbaka till. Vi gick runt i skogen, såg de gamla gruvorna. Såg en havsörn. Åt matsäck på en klippa vid vattnet och solen sken. Det var en väldigt bra dag.
 
Utö, 21 april 2018
 
På söndagen åkte jag hem till Linköping igen. När bussen landade i Linköping hämtade Adine upp mig, sen körde vi till McDonalds så jag fick mat. Tänk vilka kompisar man har. Dessutom så var hon världens bästa kattvakt som hängde hos Selma i helgen så hon inte behövde vara ensam när jag var iväg på äventyr.
 
Idag var det tillbaka till jobbet efter en helg som kändes som en kort semester. Det var dock en väldigt bra dag på jobbet.
 
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Denise:

Vilken härlig utflykt! :D

#2 - - Sara Helgesson:

Utö är den enda skärgårdsö jag varit på i mitt liv! :D En kompis till mig har sommarhus där, hur mysigt som helst! Lyckades pricka in mitt besök när alla körsbärsträd blommade, hehe. ^^

#3 - - Heléna:

Så vackra bilder! Det låter som en perfekt helg och vilken tur att du har så fina kompisar som tar hand om Selma när du är iväg :D Kram <3

#4 - - Theresia:

Härliga bilder!

#5 - - Lotta:

Så otroligt fint!! Hoppas att du har en toppenhelg :)Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp