Sportlov

Det är sportlov nu i veckan som kommer för den delen av Sverige där jag bor. Det är lite konstigt, jag är fortfarande inställd på att sportlovet ska vara vecka nio, då det var det under hela min uppväxt. Men i Östergötland är det vecka åtta. Jag klagar faktiskt inte heller. För nu fyller jag år på lovet, då slipper man bli firad på jobbet (även om det var flera barn som sa grattis idag). Sen är det väldigt skönt med en veckas semester såhär då det har varit ganska intensivt på lärarjobbet och det kommer bli intensivt när jag kommer tillbaka igen.
 
Men nu är jag alltså ledig, och jag ska vara jätteledig i en vecka. Det är galet skönt. Sen är jag ledig i två dagar till för jag ska på begravning. Det är lite tråkigt men samtidigt en del av livet och jag tror det blir en väldigt fin begravning och jag kommer få träffa många människor som jag tycker så mycket om som jag har kvar i livet och det är fantastiskt. Jag blir så glad av att tänka på alla fina människor som finns och har funnits i mitt liv!
 
Annars på lovet tänkte jag försöka vara ute mycket och fota massor, för nu känner jag fotosuget och är så pepp på det kreativa. Jag är också superpepp på att åka iväg på äventyr i naturen, ha med matsäck och andas lite frisk luft. Någon gång åker jag upp till Stockholm, men har inte bestämt exakt när. Däremot har jag två dagsutflykter inbokade (planeringsfreaket i mig kan inte riktigt låta bli att vara helt oplanerad).
 
Foto: Adine Lundahl, 6 februari 2018
Från när vi var i Tinnerö - se mina bilder här
 
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Netti Starby:

Vad skönt med lov och härliga bilder! :-D Kramis

Svar: Ja, det var riktigt skönt med lov! Tack så jättemycket! :D Kram
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp