Året 2017 - del 1 av 4

Januari och året började i skärgården. Jag åkte in till fastlandet. I Stockholm träffade jag Linda för en porträttfotografering och sen träffade jag Nadja och Chanelle för en fotografering. Jag åkte hem till Linköping. Det blev jobbstart och styrelsemöte. Mamma och pappa kom på besök och vi bjöds på en eldig middag av min moster och morbrors familj. Jag gick på ett fotostudiohäng som slutade lite annorlunda. I slutet av januari åkte jag upp till Stockholm igen över en helg.
 
 
Februari började med mycket lärarjobb och det var också mycket jobb med fotoföreningen som jag var kassör i. Men jag hann med att träffa Camilla som jag inte hade träffat på länge. En fotoutflykt till Bergs slussar. Det blev också sportlov och jag åkte till Stockholm och där firade jag min födelsedag och gick på en bloggträff. Jag hade också en hundfotografering. Sen åkte jag tillbaka till Linköping och där hade jag en parfotografering och höll i en studiointroduktion.
 
Mars startade med att jag åkte upp till Stockholm (igen), denna gång för att fota bröllop (årets första bröllop). Jag slutade i Linslusens styrelse (efter två år som ordförande och sen två år som kassör). Jag hade en hundfotografering i Tinnerö. Jag blev bjuden på semmelfika hemma hos Tove. Det blev också en fotorunda i Tinnerö en tidig morgon tillsammans med Jonas. Sista helgen i mars kom min ena kusin på besök. Jag passade även på att läsa på balkongen i solskenet.
 
 
Året 2017 | Bröllop, Linköping, Skärgård, Stockholm, barnfoto, barnfotograf, foto, hund, porträtt | |
#1 - - Dixi Wonderland:

Så fina bilder :D

Svar: Tack så jättemycket! :D
Fotograf Annie Fredriksson

#2 - - Denise:

Så många fantastiska bilder det har blivit under året! :)

Svar: Ja, det blev en del bilder förra året också :) Tack!
Fotograf Annie Fredriksson

#3 - - Johanna Utterberg:

Vad kul och läsa om början av ditt 2017! :)

Svar: Tack så jättemycket! Kul att du gillade inlägget :D
Fotograf Annie Fredriksson

#4 - - Lena:

Så härligt att kika tillbaka på. Många fina bilder och stunder :D

Svar: Ja, jag gillar sådana här årsresuméer :) Då inser man hur mycket man har gjort under året :D Och att se tillbaka på alla härliga minnen är kul! :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp