Året 2017 - del 2 av 4

April inleddes med en fotoutflykt till Tinnerö med Adine. Jag lämnade jag blåsipporna i Östergötland och flög upp till Luleå och sedan vidare mot Övertorneå. Där tillbringade jag några härliga dagar i snön med Netasha. Jag träffade även Frida som vi fotade. Direkt efter Övertorneå åkte jag ut till skärgården över påsken, där bjöds det på både snö- och vårväder. Väl hemma i Linköping igen så var jag på releasespelning med Kamya då de släppt sin första platta. I slutet av april åkte jag på utflykt med Anna och Kristoffer till Omberg och Alvastra klosterruin.
 
Maj bjöd på många härliga promenader, bland annat i hav av vitsippor och bland andbebisar med kameran i högsta hugg. Jag åkte till Stockholm med jobbet över en dag på mässa. Det blev en utflykt till Stendörrens naturreservat med Tove, där poserade en skrattmås fint framför kameran. På IKEA köpte jag nya hyllor som jag skruvade upp på väggen och svor åt den där betongväggen. Jag hade bröllopsmöte inför ett av sommarens bröllop. Det blev middagar med släkt och vänner. Jag hade också en barnfotografering och en studentfotografering. Jag åkte till Stockholm ytterligare två gånger, en helg för att träffa kompisar samt över Kristi himmelsfärds-helgen passade jag på att åka till skärgården.
Juni var den månad som jag släppte mina treor, som jag varit lärare åt i två år. Det var mycket lärarjobb inför sommarlovet. Men jag hann med lite annat än lärarjobb också. Det var två grillkvällar med jobbet och många kvällar som jag träffade kompisar. Det blev en långpromenad i Stockholm med Amanda som jag träffade för första gången då. Jag åkte roadtrip i Östergötland med Camilla och hennes son. En kväll i juni hade jag en parfotografering. Jag var hundvakt i två veckor åt världens finaste finska lapphund, Selma tyckte kanske inte att det var lika kul som jag. Midsommar firades i skärgården. Sen åkte jag hem till Linköping igen där jag hade en bröllopsfotografering i domkyrkan.
 
Året 2017 | |


Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp