Året 2017 - del 3 av 4

Juli inleddes med en helg i Linköping. Därefter åkte jag till Stockholm och hade en familjefotografering. Sen åkte jag ut till min skärgårdsö igen. Jag åkte helikopter för första gången i mitt liv, premiärturen i helikopter blev dessutom över min favoritö. Det var allsång på Möja. I mitten av juli åkte jag till Linköping igen för att fota ett överraskningsbröllop och en namngivningsceremoni. Efter bröllopet åt jag middag hos min mosters familj och fick se deras tio dagar gamla kattungar. Jag åkte till Stockholm och till skärgården igen. Det var loppis på Södermöja, Josefina hälsade på i skärgården. Jag åkte även till norra skärgården till Fridas lantställe sista helgen i juli och därefter åkte jag tillbaka till min ö igen.
 
Augusti började på min skärgårdsö och mina småkusiner kom och hälsade på där ute. Sedan åkte jag tillbaka till Linköping och fick några dagar hemma innan jobbet drog igång. Jobbet började med några dagar utan eleverna. En dag efter jobbet fick jag med mig Adine till Bergs slussar. I mitten av augusti fick jag min nya klass, en åk 1, min första årskurs etta. Jag myste också med kattungarna hos min moster. Det blev också ett antal promenader och fikor med kompisarna. Jag åkte och hämtade Selma som var hos mamma och pappa. Jag lämnade också in bilen på reparation.
 
 
September började med att jag var kattvakt åt min mosters kattungar, så hängde en hel del i deras hus. Jag hämtade ut min bil från reparationen och den såg ut som ny. Det blev en tur till Omberg med Jonas. Jag tillbringade även en lördagskväll i en fårhage. Det var föräldramöte på jobbet. Promenader och fikor med kompisar. Mormor fyllde 80 år i slutet av september så då åkte jag upp till henne över en helg och firade med mammas sida av släkten. Jag bjöds på AW hem till en jobbarkompis i Motala. Selma fyllde 5 år.
 
Året 2017 | |


Hej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp