Första jobbveckan på vårterminen

Då har första jobbveckan på vårterminen avslutats. Det var jättekul att träffa alla kollegor och barn igen.
 
Efter jobbet i måndags skulle jag hämta ut min nya mikrovågsugn (den gamla gick sönder) och ett annat paket. När jag skulle hämta bilen så möter jag Adine som har parkeringsplats mittemot mig. Hon erbjuder sig att hänga med och hjälpa mig att hämta ut paketen. Det gick väldigt mycket smidigare med hennes hjälp och väldigt mycket smidigare än förra gången när jag hämtade ut en mikro (då jag gick med den genom halva Ryd). Annars efter jobbet har jag mest tagit det lugnt när jag kommit hem. Tittat på True Blood. På onsdagen gick Adine och jag en långpromenad.
 
I fredags blev jag jättetrött när jag kom hem från jobbet. Jag trotsade tröttheten och åkte ner på stan. Det var en jättebra kväll med bra sällskap och god öl. Dock blev det lite senare än vad jag hade tänkt, men så kan det gå.
 
Igår tog jag det lugnt. Kollade klart säsong 2 av True Blood. Bakade sega chokladrutor. Tvättade (så skönt att ha tvättmaskin och torktumlare i lägenheten). Idag är också en lugn dag. I eftermiddag ska jag eventuellt åka iväg till Tornby med två kompisar. Jag behöver köpa nytt te (eller nej, jag behöver köpa mitt favoritte som håller på att ta slut).
 
Några bilder har det inte blivit den här veckan. Jag tror att jag är i en sån där fotosvacka och med det en sociala medier-svacka. Jag har knappt orkat starta datorn den här veckan. Tur att man kan tidsinställa lite blogginlägg i alla fall, för jag har ju material som ska ut.
 
En lite äldre bild bara för att ha någon bild till inlägget (fast jag gillar egentligen inte random-bilder som inte passar in i inlägget).
 
Ge mig lite mer snö igen - bild från 17 december.
Nu är det ju barmark och det känns som vår ute. Ge mig vinter!
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Denise:

Ibland tryter motivationen..!
Själv känner jag ett sådant himla fotosug just nu men jobbar ju dagtid så alltid kolsvart när man kommer hem = lusten och möjligheter till fina ljusa bilder är borta.

Svar: Jo, men nu har jag fotosug igen, lagom till lovet då jag är lite ledig från mitt heltidsjobb :) Och så skönt att dagarna är längre så man hinner fota mer :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp