Långa jobbdagar och kompishelg

Den här veckan var en kort jobbvecka för min del, det blev två ganska långa dagar och en lite kortare. De långa dagarna var jag på jobbet 07.30-19 och 07.30-18. För på onsdagen var det kvällsmöte och på torsdagen hade vi ett föräldramöte. Jag överlevde dock och det var trots allt väldigt bra dagar på jobbet. Fredagen var också bra och lite kortare, då gick jag hem vid tretiden.
 
Efter jobbet har jag haft lugna hemmakvällar och tittat på serier. Eller, onsdagen blev kanske inte jättelugn, för när jag skulle gå och lägga mig ramlade Selma ner bakom mina bokhyllor i vardagsrummet. Hon brukar hoppa upp på bokhyllorna och det brukar gå bra, men den här gången bromsade hon inte farten utan fortsatte ner i hålet som är bakom bokhyllan i hörnet. Jag blev livrädd och inte blev det bättre av att hon inte sa ett endaste pip bakom bokhyllan. Det var bara att plocka fram skruvdragaren och skruva loss ena bokhyllan från väggen och lossa den från de övriga bokhyllorna och flytta på den. Då traskade en liten katt fram som om ingenting hade hänt. Nu vågar jag inte ha fåtöljen vid bokhyllorna längre för utan den kan hon inte hoppa upp där. Sen ska jag fixa någon bättre lösning.
 
Operation "Rädda katt" på onsdagskvällen (mobilbilder).
 
Igår åkte jag ner på stan och träffade Iza som var nere från Boden. Vi hade inte setts på lite över ett år för vi har åkt om varandra. Nu blev det lite spontant, jag visste inte om att hon skulle åka ner och det var tur att båda hade tid att ses en stund. Det blev fika, shopping och foto. Vi pratade också om vilka äventyr vi ska åka på när jag åker upp och hälsar på i norr. När jag kom hem redigerade jag bilder hela kvällen.
 
Foto med Iza i Trädgårdsföreningen
 
Idag kom Adine över till mig och åt våfflor. Så gott och mysigt. Det är egentligen sådant som man kanske skulle ha fotat men jag är dålig på att komma ihåg och fota mat. Sen satt vi vid varsin dator och redigerade bilder. Det blev ytterligare en fikapaus innan hon gick hem till sig igen. Nu ska jag plocka ur diskmaskinen och sen titta på serier tills det blir läggdags.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - Iza Palm:

Spontant blir ibland de bästa ! :D Tack för en supermysig dag ! :D Ville lade pusslet nästan direkt :D

Svar: Spontant är jättebra, jag är nog väldigt spontan för att vara (ha varit?) ett planeringsfreak ;) Jag planerar halvt men måste ha lite luckor för det spontana ;) Tack själv för en mysig dag!! Kul att pusslet uppskattades :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp