Andas lite skog och livespelning

Ännu en vecka har passerat väldigt fort. Det har varit ganska mycket på jobbet nu när vi har dragit igång med terminens utvecklingssamtal. Dels förberedelse inför utvecklingssamtalen och dels är det själva utvecklingssamtalen som tar tid. Men det är också väldigt roligt att få sitta ner med barnen och deras föräldrar. Det är barnens stund. Jag har också haft lönesamtal på jobbet, det var också kul, lite som ett utvecklingssamtal också.
 
Efter jobbet har jag inte gjort så mycket. Jag tog en promenad i torsdags med Adine. Annars har det varit ganska mycket sitta i soffan och titta på serier. Väldigt skönt det också.
 
Andas lite skog.
Pentax K-1 & Sigma (ART) 35/1,4
 
I fredags efter jobbet åkte jag hem till Karro. Vi drack lite vin och pratade. Det var längesen vi hängde utanför jobbet så det var verkligen på tiden. Det blev ganska sent så det gick inga bussar hem från henne sen. Så jag gick in till stan (det tar cirka 15-20 minuter) för att ta bussen hem till mig därifrån. Det var väldigt tur att jag gick med vad jag trodde var god tid, för jag hade kollat busstiden lite fel. Jag kom till busshållplatsen när det var en minut innan bussen skulle gå, tur eller omedvetet vältajmat.
 
På lördagen tog jag sovmorgon. Åt frukost framför TV:n som jag oftast gör på helgmornar. Skulle promenerat med en kompis men hon var sjuk så jag redigerade videos till Youtube och bilder istället. Vilket var bra då det behövdes. På eftermiddagen mötte jag upp Mari och Kalle vid Hemköp. Vi handlade och tog sedan bussen hem till dem. Lagade god middag och åt den tillsammans innan vi drog vidare in till stan. Vi skulle nämligen på spelning. Lisa Lystam Family Band skulle spela på Palatset. Jag hade inte hört dem förut men basisten i det bandet spelar även i The Bland som jag har sett några gånger, bland annat så har de spelat hemma hos mina kompisar. Hur som helst, det var en otroligt bra kväll med väldigt bra musik. Just nu lyssnar jag på Lisa Lystam Family Band på Spotify och är fortfarande jätteglad, så häftigt vad riktigt bra musik kan få en på gott humör (inte för att jag brukar vara på dåligt humör, men ändå).
 
En halvkass mobilbild från en underbart härlig kväll!
 
 
Idag vaknade jag vid halv tio. Låg kvar i sängen och läste en stund innan jag gick upp och åt frukost. Redigerade lite bilder. Tog en skogspromenad med Adine och nya kameran fick också hänga på. Jag har faktiskt inte testat den så jättemycket än, det är inte så jätteroligt ljus ute. Men det blev några bilder och jag gillar den. Efter promenaden gjorde jag våfflor till lunch, så mumsigt.
 
Våfflor är så gott!
Pentax K-1 & Sigma (ART) 35/1,4
 
 
Nu ska jag fortsätta att redigera bilder från Sandhamn. Ska också ladda inför nästa vecka. Det blir nog en bra vecka. Jag har bland annat ett bröllopsmöte då jag ska träffa ett blivande brudpar som jag ska fota senare i år.
 
Vardag: Blandat | |
#1 - - sarah:

åh fina bilder

Svar: Tack så jättemycket!! :D
Fotograf Annie FredrikssonHej!

Tack för att du tar dig tid att kommentera inlägget! :)

Upp